Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρη Ξενόφου στον Ο.Λ.ΗΓ. (+ΒΙΝΤΕΟ)



Την Παρασκευή 19/01/2018, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρης Ξενόφος συνοδευόμενος από τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τον κ. Ξενόφο, υποδέχθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Νταής. Ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν τις δράσεις που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια.

Ο κ. Νταής ενημέρωσε σχετικά με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών της Β’ Φάσης και τη λειτουργία αυτών, καθώς και τα αποτελέσματα διαχείρισης των τελευταίων ετών. Τόνισε παράλληλα, ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίησης των έργων της Γ1 φάσης που αφορά το εμπορικό τμήμα του λιμένα. Σχετικά με το θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου (Εμπορευματικού Κέντρου) Ηγουμενίτσας, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πορεία του έργου Adri-up, καθώς και τα επόμενα βήματα. Συζητήθηκε επίσης, το θέμα της Χερσαίας Ζώνης. Τέλος ο κ. Νταής ενημέρωσε για τις δράσεις στον τομέα της κρουαζιέρας, τις προοπτικές που προσδίδουν τα έργα που προστέθηκαν στο δυναμικό του λιμένα και οι κινήσεις του Οργανισμού για την ανάπτυξη του τουριστικού λιμένα με την προώθηση ενεργειών για την ανάπτυξη του δικτύου Μαρινών σε Ηγουμενίτσα, Πλαταριά και Σύβοτα.

Ο κ. Ξενόφος κατά την παρουσία του στην Ηγουμενίτσα, επισκέφτηκε τους Επιβατικούς Σταθμούς Τ1 και Τ2 και στους χερσαίους και λιμενικούς χώρους του Λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και στους χώρους δικαιοδοσίας του Οργανισμού Λιμένος στην Πλαταριά και τα Σύβοτα. 


 
 
Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρη Ξενόφου στον Ο.Λ.ΗΓ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρη Ξενόφου στον Ο.Λ.ΗΓ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.