Νέα Δημοκρατία: Η Ήπειρος έχει Περιφερειάρχη - Καμία σχέση με άλλη εκδήλωση



Τέλος στα σενάρια που εξυφαίνονται εδώ και αφορούν στις εκλογές για την Περιφέρεια Ηπείρου βάζει η Νέα Δημοκρατία. Με μία δήλωση που έγινε από τα υψηλότερα κλιμάκια του κόμματος και φέρει ουσιαστικά την προσωπική σφραγίδα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζει το τοπίο στέλνοντας στο περιθώριο κινήσεις που φέρεται να έχουν την στήριξη μελών ή στελεχών της. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη ήταν αυτή που ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο καθιστώντας σαφές ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση της Δευτέρας και στηρίζει πλήρως τον Αλέκο Καχριμάνη.

Η λιτή αλλά σαφής δήλωση που έγινε από την Μαρία Σπυράκη αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με εκδήλωση που οργανώνεται την Δευτέρα. Η Ήπειρος έχει Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη εμπιστοσύνη της Νέας Δημοκρατίας».



Αυτό που κινητοποίησε τις τελευταίες ώρες τη Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό και υψηλό επίπεδο ήταν το γεγονός ότι γίνονταν ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων σε μέλη του κόμματος στην Ήπειρο. Τα τηλεφωνήματα υποτίθεται ότι γίνονταν εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και καλούσαν σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα με κεντρικό ομιλητή υποψήφιο για… υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν να προκληθεί τεράστια σύγχυση κυρίως στο χώρο της κεντροδεξιάς. Έτσι, έστω και με μεγάλη χρονική καθυστέρηση, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στο θέμα που έχει ανακύψει τους τελευταίους μήνες.

Υποψηφιότητες λοιπόν για την περιφέρεια Ηπείρου μπορούν να εκδηλώνονται όμως γίνεται ξεκάθαρο ότι αυτές δεν έχουν καμία στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία.


 
Νέα Δημοκρατία: Η Ήπειρος έχει Περιφερειάρχη - Καμία σχέση με άλλη εκδήλωση Νέα Δημοκρατία: Η Ήπειρος έχει Περιφερειάρχη - Καμία σχέση με άλλη εκδήλωση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.