Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου




H νέα κανονιστικής εμποροπανήγυρης, με κύρια αλλαγή την αλλαγή της χωροθέτησης, θα ειναι το μοναδικό θέμα συνεδρίασης της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Σουλίου, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 17:30,.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 26/4/2018 και ίδια ώρα), οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία (παρ. 3 – άρθρο 76 Ν. 3852/2010).-

Υπενθημίζουμε πως μετά απο ομόφωνη γνωμοδότηση του συμβουλιου της Δ.Κ Παραμυθιάς προτάθηκε η μεταφορά του παζαριού προς την Αγία Κυριακή και η απελευθέρωση του περιφερειακού Αγίου Δονάτου. Πιο συγκεκριμένα, η Δ.Κ Παραμυθιάς γνωμοδότησε θετικά ως προς τα εξής:
-Μεταφορά του παζαριού από θέση Γαλατά προς εκκλησία Αγία Κυριακή, Αγίου Δονάτου (Σαμέτια) και απελευθέρωση πάνω περιφερειακού δρόμου. -Η Επικοινωνία προς Άγιο Δονάτο (Σαμέτια), να γίνεται από τον δρόμο Αγίου Αναστασίου και από Αγία Τριάδα (έπιπλα Κοσσιώρη).
-Tρίτη είσοδος από το παρκινγκ.
-Οι τουαλέτες και τα ντους να κατασκευαστούν στη θέση των πρώην σφαγείων.
-Στο παρκινγκ να παραμείνει στο χώρο που είναι και σήμερα, με είσοδο από τον κάτω περιφερειακό, μέσα από δάσος.
-Προσθήκη επιπλέον δύο ψησταριών 100τ.μ. στο χώρο που σήμερα είναι τα χαλιά και μείωση μισθώματος κατά 2.000 €. Δηλαδή τέσσερις (4) ψησταριές με 4.000€ η κάθε μία.
-Οι ψησταριές να έχουν απορροφητήρες υποχρεωτικά και μόνο πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο.
-Στα χαλιά να τοποθετηθούν στο τέλος του παζαριού.
-Στο ασκέπαστο τμήμα –Ά ζώνη τρέχον μέτρο με τιμή 80€
-Στο σκεπαστό τμήμα -Ά ζώνη τιμή 300€ και διαστάσεις παράγκας 3μ.Χ1,50μ.
-Η Β΄ και Γ΄ ζώνη να συγχωνευθούν στην τιμή των 650€.
-Να αναφερθεί στην κανονιστική ο τρόπος πληρωμής των παραγκών


 
Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.