Ηγουμενίτσα: Βραδιά καντάδας από «Το Σπίτι της Ρένας»



Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day).

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων το Μουσείο «Το Σπίτι της Ρένας», Μνήμες -Παράδοση - Πολιτισμός, θα αναβιώσει την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 20:30 μμ. βραδιά καντάδας στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ένα δρώμενο καινοφανές για τα δεδομένα της πόλης μας.

Το ραντεβού των «Κανταδόρων» του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» έχει δοθεί στο λιμανάκι της πόλης, για να ξεκινήσουν το μελωδικό τους σεργιάνισμα στην πόλη . Οι κανταδόροι θα συνεχίσουν παραλιακά έως το παρκάκι στο «Πάνθεον» και έπειτα θα σταματήσουν στα πιο χαρακτηριστικά σημεία του πεζόδρομου για να καταλήξουν στο Μουσείο, «Το Σπίτι της Ρένας» . Εκεί θα σας περιμένουν εκπρόσωποι του Μουσείου για ένα γλυκό κέρασμα.

Ελάτε να ενωθούμε και να περπατήσουμε με τους περιπατητές του ονείρου, του έρωτα, του χωρισμού, της αγάπης , οι οποίοι θα σκορπίσουν ρομαντικές νότες μιας άλλης εποχής στα στενάκια της πόλης.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 το Μουσείο «Το Σπίτι της Ρένας» θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες από 10.00 π.μ-1.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ.-9.00 μ.μ.

Ηγουμενίτσα: Βραδιά καντάδας από «Το Σπίτι της Ρένας» Ηγουμενίτσα: Βραδιά καντάδας από «Το Σπίτι της Ρένας» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.