2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Παραμυθιάς




Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού τουρνουά μπάσκετ 3on3 που ήταν αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και συμμετείχαν 130 ερασιτέχνες αθλητές από την Παραμυθιά και όλη την Ήπειρο, η ΚΝΕ και το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος διοργανώνουν φέτος το 2ο τουρνουά.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην εξάρτηση της νεολαίας από το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας. Έτσι πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων θα υπάρχει έντυπο υλικό αλλά και ομιλία ειδικευμένου επιστήμονα του ΚΕΘΕΑ σχετικά με τον διαδικτυακό εθισμό.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό. Στην δεύτερη παιδιά Γυμνασίου και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι. Τα παιδιά που ολοκληρώνουν την 6η Δημοτικού εγγράφονται στην δεύτερη κατηγορία και παιδιά που ολοκληρώνουν την 3η Γυμνασίου στην τρίτη κατηγορία. Οι αγώνες των 2 πρώτων κατηγοριών θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 21 Ιούνη. Η συμμετοχή είναι ασφαλώς δωρεάν.


2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Παραμυθιάς 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.