Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου - 1η Συνεδρίαση Τοπικού Συμφώνου



Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων για την Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, διοργανώνει την 1η Συνεδρίαση του Τοπικού Συμφώνου της Διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος, εντός Στοάς Σάρκα).

Στην συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με την Πολιτιστική Διαδρομή και την σύνδεσή με την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα μέσω της δικτύωσης των επιχειρήσεων, θα υπογραφεί το Τοπικό Σύμφωνο Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Διαδρομής και θα εκλεγεί η πρώτη 15μελής Επιτροπή Παρακολούθησης και η 5μελής Επιτροπή Δεοντολογίας.

Στην ιδρυτική συνάντηση του Δικτύου έχουν προσκληθεί οι επιχειρήσεις που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Τοπικό Σύμφωνο. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και μπορούν να παρευρεθούν και όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να πληροφορηθούν και να ενταχθούν στο Τοπικό Σύμφωνο Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Πολιτιστικής Διαδρομής.


Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου - 1η Συνεδρίαση Τοπικού Συμφώνου Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου - 1η Συνεδρίαση Τοπικού Συμφώνου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.