Thespro.gr

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αρχική Ειδήσεις Θεσπρωτία
Θεσπρωτία

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας από το νέο σχολικό έτος 2015-2016 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς ειδικοτήτων:

  • Πληροφορικής
  • Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
  • Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Περισσότερα...
 

ΚΑΤΣΗΣ-ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ-ΜΠΡΑΪΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΩΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην Πλακωτή Παραμυθιάς βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας για την εορτή της Πεντηκοστής και της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος στους Αγίους Αποστόλους, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, καθώς και η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη.
Και οι τρεις παρέστησαν στο ημερήσιο πανηγύρι που διοργάνωσε η εκκλησιαστική επιτροπή μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και στο οποίο παραβρεθήκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Γώγος,

Περισσότερα...
 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 13 Ιουνίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι, συνεχίζεται:
Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες
Στο Belvedere, Ηγουμενίτσα, Σάββατο 13 Ιουνίου


Αυτό το μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι  ο Νίκος Πορτοκάλογλου "δίνει ρεύμα" και με τις "Φτερωτές Κιθάρες" του απογειώνει τις συναυλιακές νύχτες.
Φέτος ο Νίκος  συναντά τους φίλους του το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Belvedere στην Ηγουμενίτσα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – ταξίδι σε όλους τους σταθμούς της πορείας του, η οποία μετράει ήδη τριάντα χρόνια.
Όλα όσα μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα είναι εκεί: χαρακτηριστικά ακόρντα και δυνατές μελωδίες, στίχοι που όλοι έχουμε ψιθυρίσει, ένταση και λυρισμός, δύση και ανατολή, παρεΐστικη  ατμόσφαιρα σε ένα πάρτι για νέους όλων των ηλικιών.
Θα είναι εκεί επίσης οι “Φτερωτές Κιθάρες”, η  μπάντα που έχει δημιουργήσει

Περισσότερα...
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ & ΚΑΛΑΜΑ - ENΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - 1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓ/ΤΣΑΣ:
«ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, την Κίνηση Ενεργός Πολίτης και με την υποστήριξη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας οι οποίοι είχαν σταθμό πρώτων βοηθειών, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Συνεργαζόμαστε για το περιβάλλον" στο χώρο του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας με σκοπό να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις για το φυσικό περιβάλλον, την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας καθώς και για την διαχείριση των απορριμμάτων και τη σημασία της

Περισσότερα...
 

Παράταση 3 ετών σε δικαιούχους δημοτικών ή κοινοτικών οικοπέδων

E-mail Εκτύπωση PDF

Παράταση 3 ετών σε δικαιούχους δημοτικών ή κοινοτικών οικοπέδων που δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις τους

Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με όσους είχαν  αναγνωριστεί ως δικαιούχοι δημοτικών ή κοινοτικών οικοπέδων, σύμφωνα με το άρθρο 249 του Π.Δ. 410/1995 (Α΄ 231), και δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις τους στην τασσόμενη προθεσμία,  όπως ορίζονταν με τις διατάξεις του άρθρου 284 παρ. 3 (Α΄ 87), σας ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση συνυπολογίζοντας τις συνέπειες της δύσκολης οικονομικής περιόδου των τελευταίων ετών και εν όψει της λήξης της προθεσμίας που προβλεπόταν τον Ιούνιο, προχώρησε σε νομοθετική ρύθμιση

Περισσότερα...
 

« Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη »

E-mail Εκτύπωση PDF

   « Όλοι  μαζί  μπορούμε  να  αλλάξουμε  την  πόλη »
Αυτό ήταν το θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας, την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 και ώρα 10 π.μ., με Δημοτικούς Συμβούλους εκλεγμένους μαθητές – ενεργούς πολίτες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθητής  - Ενεργός  Πολίτης». Τη συγκεκριμένη δράση οργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας - «ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με  το Δήμο Ηγουμενίτσας, τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τα παρακάτω σχολεία :
- 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
- Δημοτικά Σχολεία Γραικοχωρίου, Ν. Σελεύκειας και Παραποτάμου

Περισσότερα...
 

Ο ΚΑΒΓΑΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Τεράστιες οι απώλειες για την οικονομία που πλήρωσε 6 δισ. για την Εγνατία Οδό. Νέος καυγάς για τη χωροθέτηση του εμπορευματικού κέντρου που έχει ήδη αλλάξει θέση τρεις φορές. Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Μπορεί το ελληνικό δημόσιο να πλήρωσε περί τα 6 δισ. ευρώ για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού, αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει το εμπορευματικό κέντρο της Ηγουμενίτσας που θα ενισχύσει το ρόλο του οδικού άξονα και θα πολλαπλασιάσει τα οφέλη για την οικονομία.
Μάλιστα, ενώ πρό εβδομάδων ολοκληρώθηκε, από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ), ο... τρίτος γύρος μελετών για το εμπορευματικό κέντρο, φούντωσαν και πάλι οι τοπικές διαμάχες στη Θεσπρωτία για τη χωροθέτησή του. Τα τελευταία χρόνια, το εμπορευματικό κέντρο έχει αλλάξει θέση τρεις φορές, χωρίς μέχρι στιγμής

Περισσότερα...
 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ: "ΠΟΛΛΑ ΚΛΙΚ ΜΠΡΟΣΤΑ"

E-mail Εκτύπωση PDF

 "Ενώνουμε τις δυνάμεις μας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε υψηλής αισθητικής εικόνες γεμάτες συναισθήματα με άποψη και σεβασμό στην τέχνη"
Αυτό είναι το σλόγκαν της συνεργασίας των δύο κορυφαίων φωτογράφων του τόπου μας, με πολλές διακρίσεις και αναγνώριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τον Χρήστο Μασούρα και τον Βασίλη Σακαρέλη .
Επισκεφθήκαμε τον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του κυρίου Μασουρα

Περισσότερα...
 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ;

E-mail Εκτύπωση PDF

 Το ότι δεν δουλεύει η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, εμείς, το "ανώνυμο" μπλοκ , σας ενημερώσαμε από τις 5 Μαΐου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Και αυτό μετά από παραδοχή του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Ηλία Λώλη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από στενό πρέσινγκ, του κ. Θωμά Παππά.
Θα περιμέναμε από τον λαλίστατο Δήμαρχο κ. Λώλο, να είχε το πολιτικό θάρρος, να κάνει γνωστό στους ευαίσθητους περιβαλλοντικά πολίτες της Ηγουμενίτσας, πως για τον x  λόγω δεν λειτουργεί η ανακύκλωση,

Περισσότερα...
 

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗΓ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

H Re.De-Plan Consultants, ως επικεφαλής κοινοπραξίας με τις Μετρογεωνετ και Ευπαλινος Τεχνική, ολοκλήρωσε το επιχειρησιακό σχέδιο για το εμπορευματικό κέντρο Θεσπρωτίας.
Η Re.De-Plan Α.Ε. Consultants ανακοίνωσε ότι "συνεχίζοντας την επιτυχημένη επαγγελματική της δραστηριότητα στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ελληνική επικράτεια συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας".
Η εταιρεία ως επικεφαλής της Ένωσης των εταιριών «Re.De-Plan Α.Ε. Consultants» - «ΜΕΤΡΟΓΕΩΝΕΤ Α.Ε» - «ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», εκπόνησε, μόλις πρόσφατα, με επιτυχία τις αναγκαίες Τεχνικές Μελέτες (τοπογραφική, κυκλοφοριακή, πολεοδομική, κ.λπ.) και το Επιχειρησιακό Σχέδιο/ Μελέτη Βιωσιμότητας του Εμπορευματικού Κέντρου

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 324

Θεάσεις από της 07/03/2013

Οι εφημερίδες μας

Ο Καιρός Τώρα

°C %

Θεσπρωτία Ζωντανά

Ηγουμενίτσα
Μαυρούδι
Σύβοτα 1
Σύβοτα 2
Σαγιάδα
Νέα Σελεύκεια
Ελευθεροχώρι
Τσαμαντάς