Thespro.gr

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αρχική Ειδήσεις Θεσπρωτία
Θεσπρωτία

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ - 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ - 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Απορριμματοφόρο εξετράπη το πρωί της πορείας του και κατέληξε εκτός οδοστρώματος.
Το απορριμματοφόρο το οποίο κινούνταν στο δρόμο της Τοπικής Κοινότητας Σμυρτιάς, στη Δημοτική Ενότητα Λάκκας Σουλίου του Δήμου Δωδώνης, ανήκει στην ιδιωτική εταιρία με την οποία ο Δήμος Δωδώνης έχει υπογράψει σύμβαση για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Οι τρεις εργαζόμενοι που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Ο Δήμος από την πλευρά του, είναι σε συννενόηση με την εταιρία, προκειμένου να αντικατασταθεί το απορριμματοφόρο -όπως προβλέπεται από τη σύμβαση- και να συνεχιστεί κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015 ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΑ 5ΜΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015 ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 12:00.
Συναδέλφοισσα– συνάδελφε 5μηνίτη. Μετά από δύσκολους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα ενιαία και συντονισμένα, κόντρα στην συγκυβέρνηση, του ΟΑΕΔ και τις δημοτικές αρχές που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, καταφέραμε κατακτήσαμε το αυτονόητο. Να έχουμε ίσα εργασιακά δικαιώματα με το μόνιμο προσωπικό (ωράριο, άδειες, ΜΑΠ, γάλα κ.τ.λ) εκτός από το μισθό. Τους δείξαμε ότι οι μαζικοί, οι σωστά προσανατολισμένοι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα.
Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Να είμαστε κανονικοί εργαζόμενοι και όχι ωφελούμενοι ώστε να έχουμε κανονικό μισθό και ΌΧΙ τα ψίχουλα των 495 ευρώ που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ατομικές ανάγκες μας.
Απαιτούμε τη πρόσληψη μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα.
Σήμερα παλεύουμε για να μην ξανά γυρίσουμε στην ΑΝΕΡΓΙΑ και την ανασφάλεια για το τι θα ξημερώσει. Δεν μπορεί μια ζωή να εξαρτιόμαστε από τη πενιχρή σύνταξη των γονιών μας. Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για τους εαυτούς μας και για τα παιδιά μας. Απαιτούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας έχει κηρύξει για τη ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΥΣ του ΩΡΑΡΊΟΥ για να ...

Περισσότερα...
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΩΡΗΤΡΙΑΣ κας ΑΡΕΤΗΣ ΝΤΡΙΤΣΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΩΡΗΤΡΙΑΣ κας ΑΡΕΤΗΣ ΝΤΡΙΤΣΟΥ
 
Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών πραγματοποιεί τη Δευτέρα 30-11-2015 και ώρα 11:30 π.μ. εκδήλωση προς τιμήν της κας Αρετής Ντρίτσου με αφορμή την ολοκλήρωση σημαντικής δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο μας στη μνήμη του συζύγου της Φίλιππου Ντρίτσου. 
Η δωρεά του υπερσύγχρονου εξοπλισμού σε Τμήματα και Ιατρεία του Νοσοκομείου ( Ουρολογικό, Ορθοπεδικό, Ακτινολογικό, Γαστρεντερολογικό ) έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο μας.
 

ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ RSV ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ RSV ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 
Την ενεργοποίηση των επιτροπών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σε πόλεις της περιφέρειας ώστε οι γονείς παιδιών κάτω των 2 ετών να μπορούν να προμηθευτούν το υψηλού κόστους εμβόλιο για τον ιό RSV ζητά με ερώτησή του ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Γιόγιακας. 
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
 
Προς τον κ. Υπουργό Υγείας 
ΘΕΜΑ: «Έγκριση από τις αρμόδιες Επιτροπές του Ε.Ο.Π.Π.Υ. των αιτημάτων χορήγησης εμβολίου για τον ιό RSV» 
Ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο κοινές ...
Περισσότερα...
 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEX SAOUDI 2015

E-mail Εκτύπωση PDF
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEX SAOUDI 2015
 
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου στην 3η Κλαδική Έκθεση Τροφίμων FOODEX SAOUDI 2015 στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. 
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Αλέξανδρο Πάσχο και τον Οικονομικό Επόπτη κο Ελευθέριο Κώστα. 
Εκθεσιακή παρουσίαση πραγματοποιήθηκε για τις επιχειρήσεις: ΓΚΙΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΠΕ- Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων, ΚΟΜΙΝΗ ΜΑΡΙΑ - Αρωματικά φυτά και βότανα, και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. 
Τόσο κατά την εκθεσιακή προβολή όσο και στις επιχειρηματικές συναντήσεις (όπου ...
Περισσότερα...
 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Γ. ΡΙΤΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Γ. ΡΙΤΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
 
Στο δρόμο των προκατόχων τους στο θέμα των διοικήσεων των Νοσοκομείων φαίνεται ότι βαδίζουν ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής του κ. Παύλος Πολάκης. 
Ετσι, το μεσημέρι της Τρίτης ξεκίνησε η αξιολόγηση των νυν διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ από τα μέλη της νεοσυσταθείσας επιτροπής του υπουργείου, η οποία αποτελείται από τέσσερα πρόσωπα που έχουν θεσμικό ρόλο και έναν άνθρωπο της αγοράς. 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν έχει καν θεσμικό ρόλο. Συμμετέχει ως σύμβουλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. 
Οι διοικητές έμειναν ενώπιον της επιτροπής για περίπου 20 λεπτά έκαστος και σύμφωνα με πληροφορίες ερωτούνταν για τους προϋπολογισμούς ...
Περισσότερα...
 

ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ
 
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς μετά την οικειοθελή αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του προπονητή, φίλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Παππά, αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια και ειλικρινά για το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του και να επαινέσει την άψογη συνεργασία με την ιδιότητά του ως προπονητή για 2,5 χρόνια και ιδιαίτερα δε για την καθοριστική συμβολή του στην περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. 
Δυστυχώς μία μακρά και δοκιμασμένη αμοιβαία συνεργασία λύθηκε πολιτισμένα παρά την προσπάθεια του Δ.Σ. να μεταπειστεί και να συνεχίσει το έργο του και την πολύπλευρη συμβολή του στην ...
Περισσότερα...
 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα, μια διαφορετική εκδήλωση από παιδιά για παιδιά, που διοργάνωσε το κέντρο λογοθεραπείας της Σπυριδούλας Κυπριτζόγλου.
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε:
Ανάγνωση ποιημάτων από παιδιά, για τα δικαιώματα των παιδιών! 
Παρουσίαση του  δασκάλου του wing tzun Ηλία Παναγιωτου για την αυτοάμυνα και φιλοσοφία κατά της βίας σε παιδιά και σε γονείς και διαδραστικές ασκήσεις με τα παιδιά για αποτροπή χρήσης βίας.
Παιδικό παιχνίδι - δραστηριότητα "κολλώντας αυτοκόλλητα με ...
Περισσότερα...
 

DIGEA ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
DIGEA ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
 
Συχνά είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ψηφιακό σήμα της DIGEA που λαμβάνουν στις τηλεοράσεις τους, οι τηλεθεατές σε Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες και Παραμυθιά. 
Ειδικά τις ημέρες που επικρατούν έντονοι άνεμοι και δυνατή βροχόπτωση η εικόνα κόβεται με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί στο καλό συμβαίνει αυτό, ενώ πριν την έλευση της ψηφιακής μας υπόσχονταν την τέλεια εικόνα που δεν θα επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα.
Ειδικά στην περιοχή των Φιλιατών, με τα πρώτα σύννεφα και το πρώτο ψιλόβροχο, το σήμα χάνετε ή φτάνει διακεκομμένο.
Σύμφωνα με γνώστες των δορυφορικών εκπομπών, το πρόβλημα οφείλεται ...
Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 460

Θεάσεις από της 07/03/2013

Οι εφημερίδες μας

Ο Καιρός Τώρα

°C %

Θεσπρωτία Ζωντανά

Ηγουμενίτσα
Μαυρούδι
Σύβοτα 1
Σύβοτα 2
Σαγιάδα
Νέα Σελεύκεια
Ελευθεροχώρι
Καραβοστάσι