Ηγουμενίτσα: Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου καθαριότητας για τους κάδους στην Σκορπιώνα (+ΦΩΤΟ)


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Απόστολου Τζώρτζη, αναφορικά με την κατάσταση των κάδων σκουπιδιών στην Σκορπιώνα, μετά από χθεσινό ρεπορτάζ του thespro.gr.

Η κατάσταση εχθές Κυριακή
Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες, συνεργείο του δήμου Ηγουμενίτσας, αντικατέστησε σήμερα το πρωί τους δύο από τους τρεις κάδους σκουπιδιών.
Αν και οι νέοι κάδοι είναι και αυτοί χωρίς καπάκια, τουλάχιστον έχουν πάτο.

 

Ελπίζουμε πως σύντομα θα γίνει η αντικατάσταση και του τρίτου κάδου αλλά και η επιδιόρθωση των υπαρχόντων, καθώς και ο απαραίτητος καθαρισμός της περιοχής, από τα υγρά κατάλοιπα των σκουπιδιών, που για μήνες έσταζαν στο σημείο.

Μπράβο για ακόμα μία φορά στον κ. Τζώρτζη για τα άμεσα αντανακλαστικά του.



 
Ηγουμενίτσα: Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου καθαριότητας για τους κάδους στην Σκορπιώνα (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου καθαριότητας για τους κάδους στην Σκορπιώνα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς η χαρά κράτησε λίγες μόνο ώρες αφού μόλις νύχτωσε ο μοναδικός κάδος (πράσινος) που ήταν σε καλή κατάσταση φορτώθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού σκούρου χρώματος και μεταφέρθηκε αλλού. Έχουν μείνει στο σημείο 2 κάδοι τρισάθλιοι που αναδίδουν έντονη οσμή και είναι άκρως επικίνδυνοι για τη Δημόσια υγεία . Δεν γνωρίζω ποιος έγραψε την εντολή του κ. αντιδημάρχου στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ή αν ο Αντιδήμαρχος δεν ήλεγξε την εκτέλεση της εντολής του. Προφανώς αυτός που πήρε τον κάδο κάποια σχέση πρέπει να έχει με τον Δήμο. Άν πρόκειται για τον πρόεδρο του Δ.Δ Φασκομηλιάς ερωτώ: Η μεταφορά των κάδων και μάλιστα με ίδιο μεταφορικό μέσον αποτελεί μέρος των καθηκόντων του?. Αν όχι μιλάμε για θέμα άλλης τάξης και λυπούμαι πολύ. Κύριε Αντιδήμαρχε θεωρώ ότι το θέμα δεν πρέπει να μείνει έτσι.

      Διαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.