Θεσπρωτία: Συγκρότηση τοπικής προεκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία



Η συγκρότηση τοπικής προεκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποφασίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 5-Ιούνη 2019 στη διάρκεια ανοιχτής σύσκεψης πολιτών, που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σύσκεψη, έγινε από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας Παύλο Παπαρούνα, αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών και τέθησαν οι βάσεις για τη νέα προεκλογική εκστρατεία της Αριστεράς, ενόψει της αναμέτρησης των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ''το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι στρατηγική επιλογή, που παράλληλα θα δώσει, παρά το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με θετικές προοπτικές τη μάχη των κρίσιμων βουλευτικών εκλογών''.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής του Νομού Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης επισημαίνοντας την κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, σημείωσε: ''Η ευρύτατη συσπείρωση όλων των προοδευτικών πολιτών και όλων των δημοκρατικών δυνάμεων πλατιά και μετωπικά για τον εκλογικό αγώνα, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μια μάχη που θα δοθεί για να είναι νικηφόρα και να μη γυρίσει η Ελλάδα πίσω".

Σε μια ζωντανή ανοιχτή διαδικασία με έντονο προβληματισμό διατυπώθηκαν σκέψεις και επισημάνσεις ενώ κατατέθηκαν προτάσεις με σκοπό στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση να κάνουμε λιγότερα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι.

Τονίστηκε ότι πρέπει να απευθύνουμε ένα πλατύ δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον να δουλέψουμε όλοι και όλες συλλογικά πόρτα-πόρτα, λειτουργώντας τα περίπτερα και εκλογικά κέντρα, να διοργανώσουμε συσκέψεις σε σπίτια αλλά και ομιλίες - περιοδείες με τους/τις υποψήφιους/ες βουλευτές/τριες .

Τέλος ορίστηκε εκλογική επιτροπή η οποία θα επιφορτιστεί με την καλύτερη οργάνωση του προεκλογικού αγώνα.

Θεσπρωτία: Συγκρότηση τοπικής προεκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτία: Συγκρότηση τοπικής προεκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 08, 2019 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Να μην επιτρέψετε στα λαμόγια και λαμόγισες του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.