Πλαταριά: "Έφαγαν" το βουνό, για να δημιουργήσουν παραλία (+ΦΩΤΟ)

Πλαταριά: "Έφαγαν" το βουνό, για να δημιουργήσουν παραλία (+ΦΩΤΟ)


Και όμως συνέβη και αυτό, κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, σε παραλία (;) στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του thespro.gr, άγνωστος, προφανώς με τη χρήση βαριών μηχανημάτων (μπουλντόζα), έσκαψε ολόκληρο κομμάτι από το βουνό, ώστε να επεκτείνει την μικρή παραλία που βρίσκεται στο σημείο.


Και όλα αυτά βέβαια, στο βωμό του κέρδους, αφού στο σημείο πλέον θα μπορούν να παραθερίζουν περισσότεροι επισκέπτες - πελάτες.

Και να πάνε να πνιγούν και οι νόμοι και η ευαισθησία κάποιων ... "οπισθοδρομικών" που αγαπάνε τη φύση και που μπλοκάρουν την "ανάπτυξη".

Δεν γνωρίζουμε εάν η παρέμβαση είναι παράνομη ή εάν έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες.

Για αυτό θα πρέπει να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι φορείς, Δήμος Ηγουμενίτσας, Περιφέρεια Ηπείρου, Λιμεναρχείο και Κτηματική Υπηρεσία.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως ακόμα ένα κομμάτι της μοναδικής ακτογραμμής της Θεσπρωτίας, τραυματίστηκε ανεπιστρεπτί. 
Πλαταριά: "Έφαγαν" το βουνό, για να δημιουργήσουν παραλία (+ΦΩΤΟ) Πλαταριά: "Έφαγαν" το βουνό, για να δημιουργήσουν παραλία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2020 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Ποια κτηματική υπηρεσία;; Στα Σύβοτα, με καταδίκη σε δικαστήριο για καταπάτηση δημόσιας έκτασης,
    ο καταπατητής είναι ακόμα μέσα και συμπεριφέρεται σαν ένα δικό του το κτήμα!! Όλα αυτά επειδή έχει διασυνδέσεις και κονέ σε κάποιες υπηρεσίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια συμβαίνουν κ στην Ηγουμενίτσα. Καταπατημένες δημοτικές εκτάσεις, αυθαίρετα πάρκινγκ "αναπήρων" χωρίς άδειες....κ παρά τις καταγγελίες... τίποτα! Στο ίδιο έργο θεατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει γίνει καμία ενέργεια από την πολιτεία η είναι ακόμα στάσιμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.