Σε κατ' οίκον περιορισμό υπάλληλος του Δημαρχείου Φιλιατών

Σε κατ' οίκον περιορισμό υπάλληλος του Δημαρχείου Φιλιατών


Σε οικειοθελή κατ' οίκον περιορισμό βρίσκεται από την Κυριακή, υπάλληλος του Δημαρχείου Φιλιατών, μαζί με το ανήλικο παιδί της, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr.

Η γυναίκα, δείχνοντας υπέρμετρο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τήρησε κατά γράμμα όλη την ενδεδειγμένη διαδικασία, επικοινωνώντας αρχικά με τον εφημερεύοντα ιατρό και μετά από ραντεβού προσήλθε στο νοσοκομείο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, γάντια και τις απαραίτητες αποστάσεις), τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.

Από την εξέταση που ακολούθησε από τον παθολόγο ιατρό, δεν κρίθηκε απαραίτητο μεταφερθούν στα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο, αφού πέρα από δέκατα, δεν εμφάνιζαν κανένα άλλο ύποπτο σύμπτωμα που θα δικαιολογούσαν την περαιτέρω εξέταση.

Η γυναίκα αποφάσισε να τεθεί σε οικειοθελή κατ' οίκον περιορισμό, μετά και από τις συστάσεις των γιατρών.
Χρειάζεται να υπάρξει ψυχραιμία, καθώς βρισκόμαστε σε εποχή που αναπτύσσονται και άλλες ιώσεις και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε την παραμικρή ίωση με πανικό.

Εάν μάλιστα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της υπαλλήλου του Δημαρχείου Φιλιατών, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουμε τόσο στη μη εξάπλωση του κορωναϊου αλλά βοηθήσουμε και το εθνικό σύστημα υγείας να αντεπεξέλθει στην αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων.




Σε κατ' οίκον περιορισμό υπάλληλος του Δημαρχείου Φιλιατών Σε κατ' οίκον περιορισμό υπάλληλος του Δημαρχείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών,τα περιστατικά με ήπια συμπτωματολογία θα πρέπει να τίθενται σε κατ'οικον περιορισμό από τους ιατρούς τους,χωρίς να επισκεφθούν το χώρο του νοσοκομείου,κάνοντας έτσι διασπορά του ιού.Οπότε μάλλον δεν μιλάμε για κοινωνική ευθύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.