Δεν μπορεί, μας κάνουν πλάκα...

Δεν μπορεί, μας κάνουν πλάκα...


Πριν από 3 περίπου μήνες, μετά από έναν έντονο νοτιά, η θάλασσα και μαζί της η άμμος, βγήκαν στο οδόστρωμα, στην παραλία του Δρεπάνου.

Οι ημέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες περνούσαν, μέχρι που φύση ανέλαβε να απομακρύνει την εναποθετημένη άμμο.

Όλοι περάσαμε από το σημείο και όλοι χρειάστηκε να περάσουμε με τα οχήματά μας πάνω από την άμμο, ειδικά στο σημείο από το Ostria προς το Μακρυγιάλι.

Και όλοι όσοι περάσαμε από το σημείο διαπιστώσαμε πως ο δρόμος έχει καθαριστεί εδώ και πάνω από έναν μήνα.

Κι όμως...

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου 2020, με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Πορφύρη, με απευθείας ανάθεση, δόθηκαν 5.800€ +ΦΠΑ σε ιδιώτη, για να απομακρύνει την άμμο, που είχε απομακρύνει ήδη η φύση, καθώς και για την απομάκρυνση της άμμου από την γλύστρα σκαφών που βρίσκεται πίσω από το κάμπινγκ.


Η δε τεχνική περιγραφή του έργου όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, για ακόμα μία φορά, μόνο τεχνική και μόνο περιγραφή δεν είναι.

Μία αόριστη περιγραφή, χωρίς το Αναλυτικό Τιμολόγιο Οικοδομικών Εργασιών και χωρίς αναλυτικό προϋπολογισμό.


Ακόμα και εάν οι εργασίες ήταν απαραίτητες, 7.192€ (μαζί με τον ΦΠΑ) για δουλειά μίας (;) ημέρας, νομίζουμε ότι είναι πάρα μα πάρα πολλά.

Σίγουρα κάποιος μας κάνει πλάκα.

Μόνο που το όλο θέμα πλέον με τα τεκταινόμενα στον ΟΛΗΓ, δεν είναι καθόλου αστείο και θα πρέπει να ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και από αυτούς που τους διόρισαν σε αυτή τη θέση.
Δεν μπορεί, μας κάνουν πλάκα... Δεν μπορεί, μας κάνουν πλάκα... Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 10, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛ.Η.Γ Α.Ε.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΗΓ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.