Συνάντηση Δηλαβέρη - Πορφύρη με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη - Τι συζητήθηκε...

Συνάντηση Δηλαβέρη - Πορφύρη με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη - Τι συζητήθηκε...


Συνάντηση της προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε. με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Θέμα των συναντήσεων, που πραγματοποιήθηκαν μετά από αίτημα της κας Δηλαβέρη και του κ. Πορφύρη, ήταν η εξεύρεση λύσης, στο θέμα που έχει προκύψει με την εκμίσθωση των δύο καταστημάτων στην παραλία του Δρεπάνου και που έχει οδηγήσει σε σύγκρουση ΟΛΗΓ και δήμο Ηγουμενίτσας.

Στην συνάντηση με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας, στην οποία ήταν παρών και ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας, προτάθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού, να προσθέσει ο δήμαρχος όποιον όρο θέλει στις συμβάσεις.
Έμμεση παραδοχή πως οι προκηρύξεις, όπως συντάχθηκαν, δεν διασφάλιζαν τα συμφέροντα του δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης, μετά τη μεταβίβαση της χερσαίας ζώνης από την ΟΛΗΓ Α,Ε,

Ο κ. Λώλος, ο οποίος είναι φανερά ενοχλημένος με τη κίνηση της διοίκησης τηε ΟΛΗΓ να δημοπρατήσει τα καταστήματα, επέμεινε στη αρχική του θέση, πως οι δημοπρατήσεις πρέπει να ακυρωθούν και να ενταθούν οι ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόδοσης της χερσαίας ζώνης, στο σύνολό της, στον δήμο Ηγουμενίτσας.
Η τελική θέση της δημοτικής αρχής, καθώς και ο τρόπος αντίδρασης, θα καθοριστεί μετά την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Χωρίς να αποκομίσουν την επιθυμητή "στήριξη", έφυγαν και από τη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, αφού και αυτός παρέμεινε σταθερός στην απόφασή του να είναι συμπαραστάτης σε όποια απόφαση και εάν λάβει ο δήμος Ηγουμενίτσας, χωρίς μάλιστα να διστάσει να συγκρουστεί με οποιονδήποτε και εάν χρειαστεί.
Συνάντηση Δηλαβέρη - Πορφύρη με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη - Τι συζητήθηκε... Συνάντηση Δηλαβέρη - Πορφύρη με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη - Τι συζητήθηκε... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 12, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.