Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο - Συνάντηση φορέων σήμερα με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο - Συνάντηση φορέων σήμερα με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας


Έντονες είναι οι αντιδράσεις των φορέων της Ηγουμενίτσας, στην πρόθεση του δήμου Ηγουμενίτσας για κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου.

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 12.30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για το θέμα, στο γραφείο του Δημάρχου, με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου και εκπρόσωπου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι του κέντρου της Ηγουμενίτσας, που ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εξεύρεση μίας θέσης πάρκινγκ.

Γνώμη μας είναι πως η δημιουργία ποδηλατόδρομου στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, χωρίς να έχουν προηγηθεί άλλες υποδομές, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθεί να λύσει και η δημοτική αρχή θα πρέπει να αναθεωρήσει την αρχική της απόφαση.
Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο - Συνάντηση φορέων σήμερα με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο - Συνάντηση φορέων σήμερα με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ????
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.