Κίνδυνος να χαθεί το SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON από την Ηγουμενίτσα - Σοβαρή ζημιά στην οικονομία της πόλης

Κίνδυνος να χαθεί το  SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON από την Ηγουμενίτσα - Σοβαρή ζημιά στην οικονομία της πόλης


Κίνδυνος να χαθεί το  SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON από την Ηγουμενίτσα, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Μαΐου 2021.

Παρότι όλα είχαν συμφωνηθεί μετά από συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου με τον Πρόεδρο της HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS κ. Δήμο Αναπλιώτη, τον Γραμματέα κ. Λεόντιο Λεοντιάδη και τον κ. Αντρέα Λιόλιο ως εκπρόσωπο της διοργάνωσης, τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ηγουμενίτσα, προέκυψε πρόβλημα με τη χρήση του χώρου, αφού επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία του Δρεπάνου, ζητάνε παράλογες αποζημιώσεις, για το 5ημερο, εκτός σεζόν, που θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους. 

Υπενθυμίζουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας είχε εγκρίνει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου και της αντιπροσωπίας της Harley-Davidson Club Hellaς.

Η διοργάνωση SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON, αναμένεται να προσελκύσει 8.000-10.000 άτομα, ακριβώς 20 χρόνια μετά, ξανά στην Ηγουμενίτσα, να στεφθεί και πάλι με επιτυχία και να συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής μας, όπως είχε συμβεί με την ανάλογη εκδήλωση το 2001.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, οι διοργανωτές αναζητούν νέο χώρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Αυτό συνεπάγεται την τεράστια απώλεια εσόδων για ολόκληρη τη Θεσπρωτία, αφού το οικονομικό επίπεδο των συμμετεχόντων είναι υψηλό και ήδη πολλά ξενοδοχεία της περιοχής είχαν πληρότητα που φτάνει στο 100%, το συγκεκριμένο 5ήμερο.
Κίνδυνος να χαθεί το SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON από την Ηγουμενίτσα - Σοβαρή ζημιά στην οικονομία της πόλης Κίνδυνος να χαθεί το  SUPER RALLY HARLEY DAVIDSON από την Ηγουμενίτσα - Σοβαρή ζημιά στην οικονομία της πόλης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.