Υπάρχει Εισαγγελέας στη Θεσπρωτία;

Υπάρχει Εισαγγελέας στη Θεσπρωτία;

Συνεχίζουν να προκαλούν οι τοπικοί "εργατοπατέρες" του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσπρωτίας, οι οποίοι επιμένουν και καλούν εν μέσω locdown τους πολίτες σε συγκεντρώσεις, τόσο στα πλαίσια της απεργίας στις 26 Νοεμβρίου, όσο και σε συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην πλατεία Δημαρχείου  στις 16.00 την Τρίτη 17 Νοέμβρη.

Οι "απίστευτοι" αυτοί κύριοι, γράφουν επιδεικτικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, όχι μόνο τους νόμους του Ελληνικού κράτους που για λόγους δημόσιας υγείας έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ τις συγκεντρώσεις, αλλά κυρίως όλους εμάς και τα παιδιά μας, που τηρούμε τις υποδείξεις των ειδικών, για την αποφυγή της διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Νομίζουν ότι μπορούν να είναι υπεράνω νόμων (εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως έτσι είναι), αφού κανένας λειτουργός της δικαιοσύνης δεν αντιδράει.

Όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη, όπου Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου.  

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Κατερίνα Καραγιαννακίδου, παρήγγειλε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Στη Θεσπρωτία ισχύουν οι ίδιοι νόμοι ή εδώ απλά θα αναλωθούν οι δημόσιοι λειτουργοί στο να γράφουν 300αρια στη γιαγιάκα που θα πάει στο φούρνο για ένα καρβέλι ψωμί και έχει ξεχάσει να στείλει sms;

Σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, θα πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Γιατί θα έρθει η ώρα που όλοι μας θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε, τόσο για τις πράξεις μας, όσο και για τις παραλήψεις μας.

Υπάρχει Εισαγγελέας στη Θεσπρωτία; Υπάρχει Εισαγγελέας στη Θεσπρωτία; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Πάντα έβαζαν το προσωπικό συμφέρον και την καρέκλα πάνω από όλα,εργατοπατερες με όλη την σημασία της λέξης . Παιδιά προσοχή δεν είναι ώρα για μαγκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε με την μουφα που μας έχουν πλασάρει καλά κάνουνε δηλαδή στην Ιταλία που ξεσηκωθηκε κόσμος και στην Ισπανία και τώρα είναι όλα μια χαρά είναι βλάκες.. άκουσες τίποτα τώρα τελευταία να πούνε?? Ξυπνήστε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρέπομαι μόνο για το άρθρο σας και για την επίκληση του εισαγγελέα...αυτοί που θα κάνουν τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ( γιατί αυτό είναι που σας τσούζει ) ξέρουν να τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις ...εκείνο που σας τρομάζει είναι που θα ακουστεί η φωνή του κόσμου ενάντια στην αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης ...το ότι δεν υπάρχουν γιατροί και ΜΕΘ , το ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας , μόνο αστυνόμευση και πρόστιμα δεν είδα να σας ενοχλεί ...είστε το λιγότερο άθλιοι που ζητάτε ειδικά σε αυτή την επέτειο να επέμβει εισαγγελέας....μετά από 47 χρόνια βρίσκεται την ευκαιρία η κυβέρνηση και εσείς οι κολαουζοι της να τελειώνετε με τα συνθήματα και τα ιδανικά του Πολυτεχνείου ....μη κοπτεσθε για τη δημόσια υγεία αν κινδυνεύει μια φορά από την εκδήλωση κινδυνεύει 100 φορές από την πολιτική των κυβερνώντων ...αιδώς Αργείοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.