Οι ΟΛΗΓάρχες ....φαντάροι!!!

Οι ΟΛΗΓάρχες ....φαντάροι!!!


Επεισόδιο από παράσταση του αείμνηστου Ευγένιου Σπαθάρη, θυμίζουν τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Το νέο επεισόδιο έχει τίτλο "Οι ΟΛΗΓάρχες φαντάροι".

Και εξηγούμαστε:



Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Θανάση Πορφύρη στις 19/10/2020, ανατέθηκε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, η προμήθεια 30 ελαστικών ως χορηγία της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. για τα οχήματα στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας, έναντι του ποσού των τριών χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών (3.899,86€), συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τα 30 ελαστικά παραλήφθηκαν και πληρώθηκαν κανονικά, στις 6/11/2020 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Πριν περάσει ένας μήνας, και συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου 2020, συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΗΓ, όπου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, η εκ νέου χορηγία ελαστικών και πάλι προς το Τάγμα Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας, με κόστος 3.900€ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Μέσα σε ένα μήνα δηλαδή, με αποφάσεις της διοίκησης του λιμανιού, αγοράστηκαν 2 φορές, 60 συνολικά ελαστικά και δωρίστηκαν στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας, συνολικού κόστους 7.800€.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και χωρίς να θέλουμε να εισέλθουμε στο ευαίσθητο κομμάτι του στρατού, θα πούμε μόνο πως το Τάγμα Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας, σίγουρα δεν διαθέτει 15 οχήματα, (γνωρίζουμε την ακριβή αριθμό των λειτουργικών οχημάτων του Τ.Ε.) που θα δικαιολογούσαν την αγορά 60 ελαστικών.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Οι ΟΛΗΓάρχες ....φαντάροι!!! Οι ΟΛΗΓάρχες ....φαντάροι!!! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2020 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Κ. Αναγνώστου
    Τα έγγραφα που παραπέμπετε, δεν αφορούν 2 αποφάσεις για χορήγηση ελαστικών στο ΤΕ Ηγουμενίτσας, αλλά είναι, κατά χρονολογική σειρά, απόφαση ανάθεσης έργου-εντολή πληρωμής- απόφαση συμβουλίου για χορήγηση ελαστικών στο ΤΕ Ηγουμενίτσας μετά από τοποθέτηση μέλους.
    Κατόπιν έρευνας που έκανα διαπίστωσα ότι είναι μία χορηγία και όχι 2 και αφορά 20 ελαστικά και 10 αεροθάλαμοι για τα 3 οχήματα του ΤΕ.
    Αυτό το έκανα εγώ χωρίς να είμαι δημοσιογράφος.
    Εσείς που είστε, το κάνατε;
    Σε κάθε περίπτωση έχετε εκτεθεί και θα πρέπει να τοποθετηθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Θα πρέπει να διασταυρώσετε τα στοιχεία και να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.