Αναστέλλει τη λειτουργία του το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας - Κλειστά τμήματα σε Καστρί και Παραπόταμο

Αναστέλλει τη λειτουργία του το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας - Κλειστά τμήματα σε Καστρί και Παραπόταμο




Ήδη, τρεις σχολικές μονάδες στην πόλη της Ηγουμενίτσας βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, ενώ κλειστά παραμένουν τμήματα και σε πολλά άλλα σχολεία. 

Σε αναστολή λειτουργίας στο σύνολό του έως και τις 4 Μαρτίου βρίσκεται το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ηγουμενίτσας και το 2ο Νηπιαγωγείο της πόλης. 

Κλειστά έως τις 4 Μαρτίου τα τμήματα Α3, Α3 – Γαλλ. και Α3 Προχ. στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, το τμήμα Α2 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας, και μέχρι τις 7 Μαρτίου τα τμήματα Γ2 & Γ2 Διοικ. - Οικ. του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, 

Από σήμερα έως τις 9 Μαρτίου αναστέλλει τη λειτουργία του το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, ενώ απομακρύνθηκαν και οι μαθητές των τμημάτων ΣΤ1 & ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, καθώς εντοπίστηκε με rapid test θετικός μαθητής. 

Η λειτουργία των τμημάτων θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου στο μαθητή. 

Σε αναστολή τέθηκαν επίσης μέχρι και τις 9 Μαρτίου τα τμήματα της Ε' τάξης στα Δημοτικά Σχολεία Καστρίου και Παραποτάμου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Αναστέλλει τη λειτουργία του το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας - Κλειστά τμήματα σε Καστρί και Παραπόταμο Αναστέλλει τη λειτουργία του το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας - Κλειστά τμήματα σε Καστρί και Παραπόταμο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.