Μεγάλη η διασπορά στην Θεσπρωτία

Μεγάλη η διασπορά στην Θεσπρωτία




Έντονη είναι η ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας στο Νομό Θεσπρωτίας. Κι αυτό όχι μόνο για τον μεγάλο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων αλλά κυρίως για την διασπορά όπως προκύπτει μέσα από τις ιχνηλατήσεις.

Δεν πρόκειται δηλαδή για οριοθετημένες εστίες αλλά για κρούσματα σε διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς αλλά και γεωγραφικούς χώρους.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η διασπορά μεταξύ των νέων και των μαθητών που φαίνεται ότι ξεκίνησε από αθλητικό χώρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Δεκάδες στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχουν τεθεί σε καραντίνα ενώ πολλά είναι τα δείγματα που έχουν ληφθεί και αναμένεται να αναλυθούν τις επόμενες ώρες.

Μεγάλη η διασπορά στην Θεσπρωτία Μεγάλη η διασπορά στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021 Rating: 5

5 σχόλια:

  1. Όσο είναι ανοιχτά τα σχολεία και κάποιοι συνεχίζουν τη ζωή τους σα να μην τρέχει τίποτα, αυτά θα γίνονται. Πριν μια εβδομαδα η πλατεία γεμάτη παιδιά και μεγάλους χωρίς μάσκα. Μόνο αν κλείσουν τα σχολεία και μαζευτούμε σπίτια μας θα δούμε διαφορά. Μεγάλη η διασπορά στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να πεθάνουμε παρά να μεινουν τα παιδιάμας αγράμματα. Ντοπή σας που θέλετε να κλείσουν τα σχολεία

      Διαγραφή
    2. γιατί λέτε αγράμματα; δε λειτούργησε η τηλεκπαίδευση;; τόση διαφήμιση εγινε και τόσα λεφτά δαπανησε η κυρία Κεραμέως!! αν εσείς θέλετε να πεθάνετε, εμείς που έχουμε υποκείμενα νοσήματα και παιδιά, δε θέλουμε, ευχαριστούμε! τα παιδιά μας μας χρειάζονται ζωντανούς. εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε που κοιτάζετε μόνο την πάρτη σας.

      Διαγραφή
  2. Το ότι η μεγάλη διασπορά έγινε από όταν άνοιξαν όλες οι δομές της εκπαίδευσης, είναι γεγονός. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η γειτονική χώρα. Το θέμα είναι ότι με σχολεία ανοιχτά, δύσκολο να περιοριστεί η διασπορά. Δε βλέπετε ότι κάθε μέρα έχει νέα κρούσματα ανάμεσα σε μαθητές; Ολόκληρες τάξεις σε καραντίνα, ολόκληρες οικογένειες σε καραντίνα, να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι, και κάνουμε μία τρύπα στο νερό. Ο κόσμος δε θα αντέξει για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα πω Θα ακουστεί σκληρό σε αρκετούς πολλοί θα με βρίσουν και θα με κατακρίνουν η χλευάσουν, εγώ θα πω την άποψή μου και δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα σχόλιο, η σιωπή μου προς απάντησή τους. Ο ιός ήρθε για να μείνει, όσα μέτρα και αν παρθουν κάποια στιγμή η κατάσταση θα ξεφύγει, είτε το θέλουμε είτε όχι όλοι θα το περάσουμε, να ξεχάσουμε την ζωη που ξέραμε μέχρι τώρα, τώρα πλέον έρχεται νέα τάξη πραγμάτων, η ζωή μας θα αλλάξει δεν θα είναι ποτέ πια ίδια, πόσο θα αντέξει ο κόσμος να είναι συνέχεια κλεισμένος στα σπίτια του και να στερείται την ελευθερία του? Πόσο θα αντέξει η οικονομία από τη στιγμή που οι επιχειρήσεις δεν λειτουργούν και μεγάλο μέρος του πληθυσμού πλέον είναι άνεργο? Ή μήπως το κράτος δίνει τα πολλά βοηθήματα σε όσους δεν έχουν δουλειά αυτή τη στιγμή και από πίσω έχουν οικογένειες να θρέψουν? Από που περιμένει το κράτος να εισπράξει φόρους και άλλα πολλά από τη στιγμή που η ανεργία χτυπάει στο κόκκινο? Ή μήπως το κράτος θεωρεί ότι θα εμφανιστεί ένα ΔΝΤ να μας δώσει λεφτά να μας σώσει και να μας τα πάρει πίσω με τη μέθοδο των μνημονίων? Μην απορείτε Αν δείτε στις επιχειρήσεις να βάζουν οριστικό λουκέτο η μία πίσω από την άλλη. Αυτή την στιγμή ζούμε έναν βιολογικό και οικονομικό πόλεμο, τα συμπεράσματα πλέον δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.