Θεσπρωτία: Βρέφος 10 ημερών με κορωνοϊό - "Ασφυξία" στο νοσοκομείο Φιλιατών

Θεσπρωτία: Βρέφος 10 ημερών με κορωνοϊό - "Ασφυξία" στο νοσοκομείο Φιλιατών


Ένα βρέφος μόλις 10 ημερών, διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, μετά από rapid test που του διενεργήθηκε σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο Φιλιατών, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr.

Η εξέταση στο βρέφος κρίθηκε απαραίτητη, αφού προηγουμένως είχε εντοπιστεί θετική και η λεχώνα μητέρα του.
Αυτή τη στιγμή το μωρό μεταφέρεται στην παιδιατρική των Ιωαννίνων, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της 40χρονης μητέρας, αποφασίστηκε η διακομιδή της σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Την ίδια στιγμή στο 100% της επαυξημένης δυναμικότητάς της λειτουργεί η Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών, με 13 ασθενείς να νοσηλεύονται, ενώ 2 ακόμα άτομα νοσηλεύονται στην ΜΑΦ.
Χαρακτηριστικό είναι πως εχτές Παρασκευή, υπήρξαν 5 νέες εισαγωγές με covid στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου το σύνολο των γιατρών και των νοσηλευτών, δίνουν καθημερινά μάχη.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς, είναι πως ο μέσος όρος των νοσηλευμένων είναι μικρής ηλικίας.

Τα 6 χθεσινά κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, δεν πρέπει να καθησυχάζουν τον κόσμο, καθώς, όπως αναφέρουν και οι λοιμωξιολόγοι, είναι πολλαπλάσια τα κρούσματα, που λαμβάνουν αγωγή στο σπίτι τους και στους οποίους δεν έχει ληφθεί δείγμα, ώστε να προσμετρηθούν.


Θεσπρωτία: Βρέφος 10 ημερών με κορωνοϊό - "Ασφυξία" στο νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτία: Βρέφος 10 ημερών με κορωνοϊό - "Ασφυξία" στο νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 13, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Από καρδιάς περαστικά στην οικογένεια που δοκιμάζεται.Να δώσουν την μάχη τους και να αναδειχθούν νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.