Βοηθούμε τον Θοδωρή για το ταξίδι της ζωής του.

Βοηθούμε τον Θοδωρή για το ταξίδι της ζωής του.



Η πώληση αυτων των βιβλιων αποτελεί μια προσπάθεια ώστε να μπει ακόμα ένα λιθαράκι στον μεγάλο αγώνα ζωής που δίνει η οικογένεια Ντούμα και, πρωτίστως, ο Θοδωρής.

Ο εικοσιπεντάχρονος σήμερα Θοδωρής πάσχει από τη θανατηφόρο νόσο Batten έχοντας διαψεύσει μέχρι τώρα τις ιατρικές προβλέψεις και τα στατιστικά που κάνουν λόγο για προσδόκιμο ζωής κάτω των 20 ετών. Είναι το μοναδικό παιδί παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη νόσο που παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Είναι φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αν και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει θεραπεία, εντούτοις φωτισμένοι επιστήμονες σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία στις Η.Π.Α. εκπονούν έρευνες πάνω στην πολλά υποσχόμενη γονιδιακή θεραπεία έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο. Μολονότι στην ηλικία του Θοδωρή δεν υπάρχουν αντίστοιχοι ασθενείς, οι επιστήμονες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορούν να προσφέρουν στον Θοδωρή την Ελπίδα μιας θεραπείας σωτήριας για τη ζωή του. Ένα πρόσθετο εμπόδιο –η υψηλού κόστους θεραπεία συντήρησης που λαμβάνει ο Θοδωρής και η τεράστια οικονομική δαπάνη που απαιτείται για τη μετάβαση και την εφαρμογή της θεραπείας στην Αμερική– θα προσπαθήσουμε να καλυφθεί από τις πωλήσεις αυτού του βιβλίου.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Δεδομένου ότι η οικογένεια Ντούμα ξοδεύει περίπου 2.500 ευρώ τον μήνα για τα φάρμακα του Θοδωρή, χρειάζεται τη βοήθεια και την αλληλεγγύη όλων μας για να κάνουν το μεγάλο ταξίδι της σωτηρίας. Έτσι, η μητέρα του, Χριστίνα Ντούμα δημιούργησε μία σειρά από 17 βιβλία «Τα όνειρα του Θοδωρή». Το πρώτο, «Η Αλεπού μοδίστρα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική», κοστίζει έξι ευρώ απ’ τα οποία τα δύο ευρώ διατίθενται για το ταξίδι του Θοδωρή στις ΗΠΑ. Το παραμύθι μπορείτε να το βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο

Βοηθούμε τον Θοδωρή για το ταξίδι της ζωής του. Βοηθούμε τον Θοδωρή για το ταξίδι της ζωής του. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ας βοηθήσουμε όλοι τον Θοδωρή και ας γίνει ο Θοδωρής της καρδιάς μας.Να ναι μακρύ κι ευτυχισμένο το ταξίδι της ζωής του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.