Εγκαλεί τον βουλευτή που δεν τοποθετείται, χωρίς πρώτα να τοποθετηθεί ο ίδιος

Εγκαλεί τον βουλευτή που δεν τοποθετείται, χωρίς πρώτα να τοποθετηθεί ο ίδιος


Με ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Γόγολος, εγκαλεί τον κυβερνητικό βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα, για τη μη τοποθέτησή του, αναφορικά με τη χωροθέτηση μεταφοράς αδρανών υλικών, εντός του επιβατικού λιμένα Ηγουμενίτσας.
Ένα θέμα που έχουμε αναδείξει ως thespro.gr και εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ, εδώ και έναν μήνα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Γόγολος αναφέρει:
"Αδρανή Υλικά!
Ο κυβερνητικός Βουλευτής Θεσπρωτίας για το θέμα των αδρανών υλικών στην περιοχή του Λαδοχωρίου δεν θα τοποθετηθεί από ότι αντιλαμβάνομαι.
Φυσικά θα συντάσσετε με την απόφαση από τη διορισμένη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, που έχουν τη στήριξη του Βεβαίως βεβαίως όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του.
Θα μου πείτε τώρα, ο βουλευτής από την στιγμή που το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία, όπως και ο ίδιος, δεν παίρνει θέση για κανένα θέμα.
Τώρα θα πάρει?
Δεν διοργανώνονται και πανηγύρια κτλ να 《 χτυπήσει το χέρι στην πλάτη 》 των παρευρισκομένων και όλα καλά."

Θεμιτός ο προβληματισμός του ανθρώπου που είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ηγουμενίτσας, για ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας αλλά και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Όμως φίλε Γιάννη, η παραπάνω δήλωσή σου γίνεται καθαρά για πολιτική σπέκουλα.

Εάν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον σου θα είχες φροντίσει πρώτα να τοποθετηθείς ο ίδιος για το συγκεκριμένο θέμα, που όπως προαναφέραμε αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης στην οποία ήθελες να γίνεις δήμαρχος. 

Γιατί όμως αποφεύγει ο κ. Γόγολος να τοποθετηθεί για το θέμα των αδρανών υλικών;

Η απάντηση βρίσκεται στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας, στις 17 Ιουλίου 2017, όπου υπήρξε κατά πλειοψηφία αρνητική γνωμάτευση για τη χωροθέτηση των αδρανών υλικών, στο σημείο μετά από τα τσιμέντα. 

Η απόφαση ήταν όπως είπαμε κατά πλειοψηφία.

Και αυτό διότι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γόγολος Ιωάννης και Κάτσιος Χρήστος εξέφρασαν θετική γνώμη επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Προβλήτα φόρτωσηςεκφόρτωσης αδρανών, στη θέση τσιμέντα Ηγουμενίτσας».


Καταλαβαίνουμε τη δυσχερή θέση του κ. Γόγολου να τοποθετηθεί τώρα αρνητικά, όταν ο ίδιος πριν από 3,5 περίπου χρόνια, είχε εκφράσει θετική γνώμη.

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Γόγολος, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης του με τα κοινά, πως τα γραπτά μένουν (scripta manent). 
Όπως επίσης ότι κάποιοι δεν έχουμε "κοντή" μνήμη, όπως θα τον βόλευε.

Και πριν κουνήσει το δάχτυλο στον οποιονδήποτε, ας φροντίσει πρώτα να κάνει γνωστή στους πολίτες - ψηφοφόρους του, τη δική του άποψη.

Όλα τα άλλα είναι στυγνή αντιπολίτευση...
Εγκαλεί τον βουλευτή που δεν τοποθετείται, χωρίς πρώτα να τοποθετηθεί ο ίδιος Εγκαλεί τον βουλευτή που δεν τοποθετείται, χωρίς πρώτα να τοποθετηθεί ο ίδιος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Σιγά το μέγα πρόβλημα,που θα επιβαρύνει την υγεία των πολιτών. Πώς θα φορτωθεί ενα καράβι; Σαν δε ντρέπεστε όλοι. Όταν θα γίνει εμπορικό το λιμάνι, θα διώξετε τα πλοία; Ή τότε θα έχει ιδιωτικοποιηθεί, κάτι για το οποίο προφανώς δεν προβληματίζεστε. Έχετε σοβαρότερα προβλήματα να λύσετε. Υγεία,ανεργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.