“Επι μένουμε Θέατρο” με την ΘΕΑΤΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)

“Επι μένουμε Θέατρο” με την ΘΕΑΤΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΘΕΑΤΟ μάζεψε τους φίλους της σε οθόνες και τηλέφωνα και θελήσαμε να κάνουμε πρόβες διαδικτυακά σε κείμενα δικών μας Ηπειρωτών φίλων καλλιτεχνών .

Σαν μια παρέα που θέλει να φτιάξει το δικό της παιχνίδι και να παίξει και να το φχαριστηθεί .

Η αφηγήτρια και ποιήτρια Γιάννα Κούλα από τα Γιάννενα, η φιλόλογος ,συγγραφέας και ηθοποιός Μαίρη Σιδηρά από την Πάτρα αλλά κα δικοί μας μέλη και φίλοι της ΘΕΑΤΟ έδωσαν τα κείμενα για τις διαδικτυακές μας πρόβες και ο κάθε ένας από εμάς στο σπίτι του δούλεψε το κείμενό του και το έγραψε στο κινητό του και δέθηκαν με το μοντάζ και την σκηνοθεσία .

Με την ιδιαίτερη αυτή παράστασή μας θέλουμε να δείξουμε πώς ακόμα κι αν τα θέατρα είναι κλειστά , εμείς βρίσκουμε τρόπο να μεταδώσουμε την ΤΕΧΝΗ και να «συνομιλήσουμε» μαζί σας μέσα από αυτήν .

Ο καθένας από το σπίτι του και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά τις συναντήσεις μας (ράπιντ κόβιντ τεστ και μάσκες) καταφέραμε μέσα στην καραντίνα να μην αφήσουμε αυτόν τον ιό να καταστρέψει ολοκληρωτικά τα όνειρά μας

“Επι μένουμε Θέατρο” με την ΘΕΑΤΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) “Επι μένουμε Θέατρο” με την ΘΕΑΤΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 31, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Χρυσούλα ΑναγνώστουΤετάρτη, Μαρτίου 31, 2021

    Καταπληκτικό,ήμουν σίγουρη ότι η ομάδα του ΘΕΑΤΟ δεν θα μείνει άπρακτη .Πάντα και επίκαιρη και πρωτοποριακή.Εύχομαι γρήγορη και διά ζώσης θέαση. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.