Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Για ακόμα μία φορά, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, φαίνεται πως δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των πολιτών, της μικρής κοινωνίας της Θεσπρωτίας.

Στη σημερινή του συνεδρίαση, κατά πλειοψηφία, με ψήφους 3-2, αποφάσισε τη ΜΗ συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση που οργανώνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στο λιμάνι εξωτερικού, με κύριο αίτημα την άμεση απόδοση της χερσαίας ζώνης λιμένα που δεν χρησιμοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες, στις τοπικές κοινωνίες της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών (Σαγιάδα).

Το ίδιο είχε αποφασίσει και για την προηγούμενη κινητοποίηση την περασμένη Δευτέρα, όμως η απόφασή του δεν εισακούστηκε από τους εργαζόμενους στους δήμους, η πλειοψηφία των οποίων συμμετείχαν στην διαμαρτυρία στο λιμάνι εσωτερικού.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από την επίσκεψη Πλακιωτάκη την Πέμπτη στην περιοχή, ο δήμος Φιλιατών πείστηκε από τις υποσχέσεις του Υπουργού και απέσυρε τη συμμετοχή του στην αυριανή κινητοποίηση.

Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.