Ένα βήμα πριν το μίνι lockdow 11 περιοχές της χώρας - Ανάμεσά τους και η Θεσπρωτία

Ένα βήμα πριν το μίνι lockdow 11 περιοχές της χώρας - Ανάμεσά τους και η Θεσπρωτία


Η ταχύτατη αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων σε συνδυασμό με το αποτύπωμα που αφήνει η σταδιακή επιστροφή των αδειούχων προκαλεί μεγάλη ανησυχία. 

O δείκτης θετικότητας ξεπερνά τα όρια επιφυλακής δηλαδή το 4%, σε μερικές περιοχές μάλιστα κατά πολύ όπως στη Νάξο (7,70%), στην Ικαρία (6,90%), στην Ηλεία (6,51%) και την Άνδρο (5,36%). ενώ στη Θεσπρωτία είναι (4,42%).

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η τηλεδιάσκεψη του Υπουργείου Υγείας με τους Διοικητές όλων των Υγειονομικών Περιφερειών με θέμα το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας με φόντο την τοποθέτηση σε καθεστώς αναστολής των υγειονομικών στις δημόσιες δομές υγείας που δεν έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση.

Ο προβληματισμός που επικρατεί για την αύξηση όλων των επιδημιολογικών δεικτών στη χώρα, αλλά και τους υψηλούς δείκτες θετικότητας σε αρκετές περιοχές το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι έντονος.
Ένα βήμα πριν το μίνι lockdow 11 περιοχές της χώρας - Ανάμεσά τους και η Θεσπρωτία Ένα βήμα πριν το μίνι lockdow 11 περιοχές της χώρας - Ανάμεσά τους και η Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ας πει κάποιος σε αυτούς τους κυρίους ότι λίγα είναι τα ψωμιά τους. Η Θεσπρωτία ειδικά είναι τα 2/3 εμβολιασμενοι. Άντε γιατί παρατραβηξε η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.