Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια

Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια


Η διοίκηση του ΓΝ Φιλιατών στηρίζει απερίφραστα όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τα τελευταία δύο έτη, συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, για τη διασφάλιση και την προάσπιση της δημόσιας υγείας. 
Συνεπώς κάθε προσπάθεια εκφοβισμού του προσωπικού του εμβολιαστικου κέντρου ή του νοσοκομείου εν γένει, και κάθε διατάραξη της λειτουργίας αυτών, μας βρίσκει κάθετα απέναντί τους. 
Υπενθυμίζω ότι τόσο η διασπορά ψευδών ειδήσεων, όσο και η συκοφαντική δυσφήμιση, διώκονται ποινικά και επομένως η διοίκηση θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να θέσουν τη λειτουργία του νοσοκομείου σε κίνδυνο, για να ικανοποιήσουν το εγώ τους.
Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Κουρασανε πλέον αυτοι στην κοινωνία αντιεμβολιαστες αρνητές μασκών γνωρίζουν τα πάντα δικαίωμα τους είναι να μην βάλουν στο σώμα τους αλλά ας αφήσουν τους γιατρούς να κάνουν αυτό που ξέρουν παλεύουν δύο χρόνια με έναν υιό για να σώσουν ζωές και αυτοί ακόμα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αλλά όταν φθάνει μέσα στο σπίτι τους πηγαίνουν και τρέχουν να σωθούν στα νοσοκομεία και πλέον είναι αργά αλλά ο γιατρός είναι εκεί παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει τον άνθρωπο είται είναι εμβολιασμενος είτε όχι πιστός στον όρκο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.