Ηγουμενίτσα: Ο ειλικρινής μαγαζάτορας

Ηγουμενίτσα: Ο ειλικρινής μαγαζάτορας


Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει "μόδα" σε όλη τη χώρα, οι αναρτήσεις καταστημάτων, κυρίως νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, τα οποία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνουν τους πελάτες τους και τον υπόλοιπο κόσμο, πως ... με αίσθημα ευθύνης κλείνουν τα μαγαζιά τους, προς όφελος της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά βέβαια, όλο το προηγούμενο διάστημα των εορτών, δεν τήρησαν κανέναν από τους ισχύοντες κανόνες, μετατρέποντας τα καταστήματά τους σε εστίες διάδοσης του κορωνοϊού.

Για να "αναγκάσουν" με αυτή τους τη συμπεριφορά την κυβέρνηση να λάβει όντως σκληρά και οριζόντια μέτρα για την εστίαση, λίγες ημέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς.

Τα μέτρα, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων πανελλαδικά αλλά και σε τοπικό επίπεδο, έχουν κυριολεκτικά νεκρώσει την εστίαση.

Και μέσα σε όλο αυτόν το παραλογισμό, καταστηματάρχης στην Ηγουμενίτσα, προφανώς με ... αίσθημα ειλικρίνειας και με υψηλή δόση χιούμορ, ενημέρωσε τους πελάτες του, πως το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να λειτουργήσει.

Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εδώ.



Ηγουμενίτσα: Ο ειλικρινής μαγαζάτορας Ηγουμενίτσα: Ο ειλικρινής μαγαζάτορας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά μαγαζιά στην πόλη λειτούργησαν σαν εστίες υπερμεταδοσης Άλλα όπως είπαμε....σσσσσςςςςς σιγά η πατρίδα κοιμάται... πλαι πλαι με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς...Ποσο βολεύει που ναι μικρος ο τοπος όλοι γνωρίζονται και αποφεύγουμε έτσι τα πρόστιμα ...και κάπως έτσι το κοντέρ σήμερα έδειξε 199 κρούσμα .Περαστικά σε όλους καλή ανάρρωση αλλά ας πρυτανεύσει επιτέλους η λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.