Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τιτάνη στο Καστρί

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τιτάνη στο Καστρί


Ο Σύλλογος μας εμπνευσμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων, με πολύ καλή διάθεση και πνεύμα ομαδικότητας διοργανώνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 μια φαντασμαγορική γιορτή για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας στο Ίδρυμα Η. Σάρρα στο Καστρί. 
Μικρούς και μεγάλους θα μας διασκεδάζει με τις μουσικές επιλογές του ο DJ Δονάτος Κάλλης και φυσικά από αυτή την γιορτή δε μπορεί να λείπει ο Αγαπημένος Αη Βασίλης που θα μοιράσει δωράκια και ζαχαρωτά στα παιδάκια. 
Ο Χριστουγεννιάτικος μπουφές μας με διάφορα εδέσματα και χυμούς, οινμελο και ζεστή σοκολάτα θα ξετρελάνει όσους παρευρεθούν. 
Σε αυτή την ζεστή και φιλόξενη γιορτή ας φορέσουμε όλοι τα πιο όμορφα και μεγάλα χαμόγελα μας ,να απολαύσουμε τις γεύσεις ,να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε στη μουσική που θα ντύσει δυναμικά όλη αυτή την διοργάνωση. 
Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους , μικρούς και μεγάλους, συγχωριανούς και μη. 
Πάρτε μαζί σας μόνο την καλή σας διάθεση και τη μάσκα σας κι ελάτε να περάσουμε τέλεια!!!!!!! 
Η εκδήλωση ξεκινά στις 16:00μμ , Κυριακή 19/12/21.
Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τιτάνη στο Καστρί Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τιτάνη στο Καστρί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ωραια η εκδηλωση στο ιδρυμα Σαρρα! Αλλα καμια οργανωση μεγαλος συνωστισμος σε εναν κλειστο χωρο με ουτε ενα ανοιχτο παραθυρο.Εχει τοσο χωρο . Ας καναμε την εδηλωση εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.