Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ηγουμενίτσα η ρίψη του Τιμίου Σταυρού

Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ηγουμενίτσα η ρίψη του Τιμίου Σταυρού


Κατόπιν συνεννόησης με τους εμπλεκόμενους θεσμούς, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων στην περιοχή και της επιβαρυμένης κατάστασης από την πανδημία, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την ημέρα των Θεοφανίων, 6 Ιανουαρίου, προς αποφυγή κάθε συνωστισμού και με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Θα πραγματοποιηθεί μόνο ο καθιερωμένος Μεγάλος Αγιασμός στους Ιερούς Ναούς τηρουμένων των αυστηρών πρωτοκόλλων που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Με την ελπίδα όλοι μαζί του χρόνου υγιείς να τιμήσουμε τα Θεοφάνια, ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Αισιοδοξία.


Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ηγουμενίτσα η ρίψη του Τιμίου Σταυρού Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ηγουμενίτσα η ρίψη του Τιμίου Σταυρού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2022 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά κρίμα που φτάσαμε ως εδώ...αλλα δεδομένης της κακής επιδημιολογικής εικόνας της πόλης...δεν μπορεί να γινει κατι άλλο.Απ το να έχουμε ιερωμένους χωρίς μάσκες και κόσμο γύρω τους να συνωστίζεται εν όψει και του ανοίγματος των σχολείων ας κάνουμε λιγάκι ακόμη υπομονή ελπίζοντας πως οι θυσίες μας δεν θα παν και πάλι χαμένες άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σταυρός σας πείραξε... Αν δεν κλείσουν τα σχολεία, μην περιμενετε βελτίωση. Πρώτοι εμείς δε θα τα στείλουμε, αν ειναι κάθε οικογένεια να κανει κι από μια εισαγωγή στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακυρώνονται οι εορτασμοί των θεοφανείων, για να ανοίξουν τα σχολεία με 50.000 κρούσματα. Το θέατρο του παραλόγου ζούμε, και αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.