Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου



Χωρίς αλλαγές το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών, καθώς στην ειδική συνεδρίαση της Κυριακής, οι παρατάξεις προχώρησαν στην επανεκλογή του ίδιου σχήματος. 

Έτσι και για την δεύτερη θητεία της δημοτικής περιόδου (09/01/2021 – 31/12/2023) η σύνθεση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών έχει ως εξής: 

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μποροδήμος Ιωάννης του Τηλέμαχου, από το συνδυασμό της πλειοψηφίας, ο οποίος επανεξελέγη με 14 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά ψηφοδέλτια. 

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Καψάλης Δημήτριος του Κωνσταντίνου, από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος επανεξελέγη με 16 ψήφους. 

Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Ζιάκας Γρηγόριος του Γεράσιμου. Επειδή δεν υποδείχθηκε υποψήφιος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου από την τρίτη σε εκλογική δύναμη παράταξη, ο προεδρεύων σύμβουλος κάλεσε  το σύνολο του δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εκλέξει τον προτεινόμενο γραμματέα για το αξίωμα του Γραμματέα. Ο κ. Ζιάκας έλαβε 15 θετικές ψήφους ενώ βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο. 

Από τη συνεδριάση απουσίαζαν 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι οι:


1. Ευθυμίου – Βρακά Ελένη 

2. Ζιάκας Γρηγόριος 

3. Τόλης Χριστόφορος 

4. Μπέλλος Άρης- Παναγιώτης 

5. Ρέγκας Λαέρτης

Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ε προφανώς τα πήγαν τοοοοοοσο καλά που κάποιοι έκριναν πως πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν απ τις θέσεις τους για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.