ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρα απάτης στην Ηγουμενίτσα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρα απάτης στην Ηγουμενίτσα


Αυξημένη πρέπει να έχουν την προσοχή τους, οι επιχειρηματίες της Ηγουμενίτσας, καθώς από εχτές το πρωί, σπείρα απατεώνων προσπαθεί να τους εξαπατήσει, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Ο τρόπος της απάτης είναι γνωστός.

Συγκεκριμένα, εχτές το πρωί, άγνωστος, προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Γκόλια, επικοινώνησε με έμπορο της πόλης της Ηγουμενίτσας, ζητώντας του προϊόντα για τις ανάγκες των προνοιακών υπηρεσιών, συνολικής αξίας 600€.

Ο έμπορος αφού αρχικά συμφώνησε για τη συναλλαγή, έλαβε στο email του την απόδειξη της κατάθεσης, στην οποία όμως εμφανιζόταν το ποσό των 6.000€.


Αμέσως επικοινώνησε ξανά μαζί του ο άγνωστος που προσποιούνταν τον Αντιδήμαρχο, λέγοντάς του πως εκ παραδρομής έγινε κατάθεση 6.000€ και όχι 600€, ζητώντας από τον έμπορο να του επιστρέψει τη διαφορά.

Ευτυχώς όμως ο έμπορος κατάλαβε την παγίδα που πήγαιναν να του στήσουν και αφού επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο, κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, η οποία και έχει αναλάβει να εντοπίσει τον άγνωστο δράστη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρα απάτης στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρα απάτης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.