Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παζάρι απο το Γυμνάσιο Φιλιατών

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παζάρι απο το Γυμνάσιο Φιλιατών


Το Γυμνάσιο Φιλιατών θα οργανώσει στις 23/12/2014 χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς (Φλόγα & Χαμόγελο του Παιδιού). 
Ήδη συγκεντρώνονται αντικείμενα από τους μαθητές (παιχνίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, κατασκευές και βιβλία σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς και τοπικά προϊόντα). 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους έχουν ήδη προσφέρει (ιδιώτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων), τόσο στις Φιλιάτες, όσο και στη Σαγιάδα και το Ασπροκκλήσι.
 
Παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή των μαθητών μας, με τις προσφορές σας που θα διατεθούν απευθείας στο παζάρι ή με τις χορηγίες σας που θα κληρωθούν στη λαχειοφόρο αγορά την ίδια μέρα.
 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο του Γυμνασίου 2664022101 (υπεύθυνες καθηγήτριες, κα Σιατούνη Μαγδαληνή & Στρουγγάρη Κατερίνα)
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παζάρι απο το Γυμνάσιο Φιλιατών Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παζάρι απο το Γυμνάσιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.