Απαράδεκτη ανακοίνωση του παιδικού σταθμού Λαδοχωρίου "Πρώτα πληρώστε μας και μετά δείτε τι θα φάτε"

Απαράδεκτη ανακοίνωση του παιδικού σταθμού Λαδοχωρίου
"Πρώτα πληρώστε μας και μετά δείτε τι θα φάτε"


Μία απαράδεκτη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες στην είσοδο του παιδικού σταθμού Λαδοχωρίου στην Ηγουμενίτσα.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο να μαζέψουν τα χρήματα από τους γονείς, καταφεύγουν σε μαθήματα διαχείρισης των οικονομικών των νοικοκυριών.

Έχουν το θράσος, παρ όλη την οικονομική κρίση που όλοι μας ζούμε (ίσως εκτός από αυτούς αφού έχουν μόνημη εργασία και έσοδα), να προτείνουν στους γονείς "πρώτα να τακτοποιήσουν τα του παιδικού σταθμού" και μετά "να γίνει η τακτοποίηση της γαλοπούλας", δίνοντάς τους μάλιστα και συγκεκριμένες ημερομηνίες!!!!

Εμπαίζουν μάλιστα τους γονείς, λέγοντας πως "έτσι θα τους φανεί πιο ανώδυνο".

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι και για με θέμα θα πρέπει να ασχοληθούν οι προϊστάμενοί τους, αφαιρώντας τους τον τίτλο του παιδαγωγού.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Απαράδεκτη ανακοίνωση του παιδικού σταθμού Λαδοχωρίου "Πρώτα πληρώστε μας και μετά δείτε τι θα φάτε" Απαράδεκτη ανακοίνωση του παιδικού σταθμού Λαδοχωρίου  "Πρώτα πληρώστε μας και μετά δείτε τι θα φάτε" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.