Στην Ηγουμενίτσα τα σκουπίδια των Φιλιατών;

Στην Ηγουμενίτσα τα σκουπίδια των Φιλιατών;


Τη συμφωνία μεταξύ Δήμου Φιλιατών και Δήμου Ηγουμενίτσας για την υποδοχή των απορριμμάτων του Δήμου Φιλιατών, ζητάει με έγγραφό της η Περιφέρεια Ηπείρου.
 
Το θέμα θα συζητηθεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας.
 
Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τους ΦΟΣΔΑ και τους ΟΤΑ εκπονεί και υλοποιεί τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΣΔΑ) όπου μεταξύ άλλων είναι αναγκαία η εγκατάσταση δικτύου σταθμών μεταφόρτωσης (ΣΜΑ).
Προκειμένου η Περιφέρεια Ηπείρου να προχωρήσει στην ένταξη και δημοπράτηση του ΣΜΑ Ηγουμενίτσας, κρίνει σκόπιμη τη συμφωνία μεταξύ Δήμου Φιλιατών και Δήμου Ηγουμενίτσας, αναφορικά με την υποδοχή και των απορριμμάτων του γειτονικού Δήμου Φιλιατών μέχρι την ολοκλήρωση του ΣΜΑ Φιλιατών από το Δήμο Φιλιατών ή του ΦΟΣΔΑ
 
Σύμφωνα με το έγγραφο της Περιφέρειας Ηπείρου ο σχεδιαζόμενος ΣΜΑ Ηγουμενίτσας, ο οποίος είναι σε φάση ένταξης και δημοπράτησης, δύναται και μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες του Δήμου Φιλιατών αφού προβλεφθούν οι αναγκαίες προσθήκες στον εξοπλισμό (χοάνες, ράμπες, τράκτορες κ.α.).

Ο επιπλέον εξοπλισμός είναι μεταφερόμενος και δύναται να αποσπαστεί και να τοποθετηθεί αυτούσιος στην έκταση που θα αδειοδοτηθεί από το Δήμο ή το ΦΟΣΔΑ ως ΣΜΑ Δ. Φιλιατών εφόσον γίνουν, σ’ αυτή, οι κατάλληλες διαμορφώσεις και υποστηρικτικά έργα (περίφραξη, δίκτυα κοινής ωφέλειας κ.α.).

Στην Ηγουμενίτσα τα σκουπίδια των Φιλιατών; Στην Ηγουμενίτσα τα σκουπίδια των Φιλιατών; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.