ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ»


Το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηγουμενίτσας, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, το Γυμνάσιο Παραμυθιάς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με την υποστήριξη του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, διοργανώνουν εκδήλωση-ημερίδα, με θέμα:
 
«Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος – Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10:00΄ π. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ» του Δήμου Σουλίου, στην Παραμυθιά.
 
Συμμετέχουν :

• Ομάδα μαθητών της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Παραμυθιάς, οι οποίοι θα παίξουν δύο θεατρικά δρώμενα, από το Βιβλίο του Νίκου Δεμερτζή: «Ο επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη»
• Η ψυχολόγος κ. Τζοβάρα Αγγελική, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα: «Η ταυτότητα του εφήβου – Σχέσεις με τους γονείς»
• Η ψυχολόγος κ. Νίκου Αλεξία, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών τους»

Την εκδήλωση συντονίζουν οι Υπεύθυνες του ΚΕΣΥΠ και του ΣΣΝ Θεσπρωτίας, κ. κ. Ζήση Σταυρούλα και Κοτσώνη Αλεξάνδρα.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ» ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.