Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα

Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Όλο το βράδυ ήταν επί ποδός τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, του Δήμου Ηγουμενίτσας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Από τις 3.30 τα ξημερώματα δόθηκε και πάλι στη κυκλοφορία ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά, ο οποίος είχε κλείσει από τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω κατολισθήσεων σε δύο σημεία.


Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων καθώς και στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας.

Τα ανοιχτά θυροφράγματα βοήθησαν στο να εκτονωθεί ο ποταμός Καλαμάς από το τεράστιο όγκο υδάτων και η κυκλοφορία προς το Φιλιάτι διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αυτή την ώρα βρέχει και πάλι στην πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλη να βρίσκονται στα σημεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, συντονίζοντας τις προσπάθειες των συνεργείων.
Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.