ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
 

Αν και στην Ήπειρο, προ πολλού παρακολουθούσαμε τις προεκλογικές διαδικασίες,  τόσο από την πλευρά του Σαμαρικού επιτελείου και των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΝΔ, όσο και των άμεσα ενδιαφερομένων, Βουλευτών  εν ενεργεία και μη, στη Θεσπρωτία η υπόθεση, μάλλον ήταν βαλτωμένη.
 
Είναι βέβαιο, πως αυτό βόλευε τον τοπικό Βουλευτή, ο οποίος με τη δεύτερη έδρα δεδομένη (;) για τη ΝΔ τρέμει στην ιδέα το ψηφοδέλτιο να το καταρτίσει, με αντικειμενικά κριτήρια, η κεντρική ηγεσία του κόμματος, αντί του ιδίου, όπως έχει συνηθίσει.
 
Κάποιοι «προστάτες» κολλητοί του Σαμαρά, μάλλον τον έχουν εγκαταλείψει προ πολλού και ήδη νοιώθει βαριά τη μοναξιά του.

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει δύο επιλογές. 

Μία – να πείσει τον Σαμαρά να του επιτρέψει να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο, μόνος του, εξουσιοδοτούμενος από αυτόν εν λευκώ..
 
Δεύτερη – να κάνει την ηρωική έξοδο από την πολιτική και τον επαγγελματισμό.
 
Η κοινή γνώμη γέρνει προς την δεύτερη επιλογή , γιατί είναι βέβαιο πως και αν πετύχει την πρώτη επιλογή, πολύ δύσκολα, όσο ποτέ άλλοτε, θα μπορέσει να βρεί άλλους τρείς συνυποψήφιους -  γλάστρες, κινδυνεύει.
 
Κινδυνεύει να χάσει την έδρα (ακόμη και από την πλέον απίθανη γλάστρα).
 
Άρα το πιθανότερο είναι η κεντρική ηγεσία της ΝΔ να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο με ηχηρά ονόματα, όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει.
 
Εκφράζεται η άποψη, ότι από πλευράς Κεντροδεξιάς, θα μονοπωλήσει η ΝΔ, μετά το κάζο του Καρατζαφέρη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.