Καταγγελία για το "ΑΝΩ ΧΩΡΑ" στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα

Καταγγελία για το "ΑΝΩ ΧΩΡΑ" στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα


"Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγανάκτηση μας , για την κατάντια της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας , που πραγματικά λειτουργεί με τριτοκοσμικό τρόπο !
 
Εχτές ο σύλλογος μας διοργάνωσε εκδρομή στην Αστερουπολη Ιωαννίνων. 
 
Ο σύλλογος μας ειχε εξασφαλίσει εδω και μερες επιςτροφη με το πλοίο ΑΝΩ ΧΩΡΑ στις 18:30. 
 
Για να κάνουμε αυτη την κράτηση ειχαμε συχνή επικοινωνία με την εταιρια για να ειμαστε σίγουροι για την κράτηση . 
 
Η εταιρια, μας ειχε διαβεβαιώσει οτι δεν εχουμε να ανησυχούμε για τίποτε . 
 
Σημερα το πρωί μάλιστα , μας είπαν να πάμε στα εκδοτήρια στις 18:00 για να παραλάβουμε τα εισητηρια ," χωρις να περιμένουμε στην ουρά για να εξυπηρετηθούμε άμεσα " όπως μας είπε η υπεύθυνη που μιλούσαμε όλες αυτές τις μερες. 
 
Οταν φτάσαμε προς έκπληξη μας, ενημερωθήκαμε οτι στο προηγούμενο δρομολόγιο μείναν εκτός επιβάτες που είχαν εισητηρια , λόγω διπλοκρατήσεων . 
 
Έτσι δεν μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν αλλα ούτε μπορούσαν να εγγυηθούν εισητηρια για εμας πριν τις 2:30 τα ξημερώματα . 
 
Το γεγονός οτι ειχαμε στο γκρουπ πολλά μικρά παιδιά, δεν τους απασχόλησε . 
 
Παρόλο που σύμφωνα με τα λεγομενα τους δεν υπήρχαν θέσεις στα ενδιάμεσα δρομολόγια , συνέχιζαν να εκδίδουν εισητηρια σε νέους επιβάτες. 
 
Πολλοί απο το γκρουπ δοκίμασαν μεμονωμένα να εκδώσουν εισητηρια και ως δια μαγείας υπήρχαν θεσεις για αυτούς. 
 
Μέλη του διοικητικού του συλλόγου επισκέφθηκαν το λιμεναρχείο κεκρυρας και κατάθεσαν καταγγελία κατα την εταιρίας ΑΝΩ ΧΩΡΑ . 
 
Μετά απο παρεμβάσεις του λιμεναρχειου και ένταση στο λιμάνι την Ηγουμενιτσας ,τελικά επιβιβαστήκαμε στο πλοίο των 21:15.
 
Αυτη ειναι η εικόνα της Κερκυρας , την ναυαρχίδας υποτίθεται του τουρισμού . Δεν φτάνει που τα πλοία της γραμμής ειναι γερασμένες παντόφλες , δεν φτάνει που θελουμε 2 ωρες να διασχίσουμε 18 μίλια , δεν φτάνει που εχουμε απο τα ακριβότερα εισητηρια στο Ιόνιο , πρέπει απο πανω να τσακωνόμαστε ,να κάνουμε φασαρία , για να εξυπηρετηθούμε ,ενώ ειχαμε κράτηση , και να ταλαιπωρούνται 70 άτομα. 
 
Ζητούμε συγνώμη απο τους εκδρομείς μας που κάναμε το λάθος να εμπιστευθούμε το ΑΝΩ ΧΩΡΑ για το δρομολόγιο. 
Ηταν το μονο μελανό σημείο σε μια επιτυχημένη εκδρομή . 
 
Εμεις περιμένουμε απάντηση στην καταγγελία μας και θα συνεχίσουμε να καταγγέλουμε το γεγονός γιατί όλοι οι Κερκυραίοι και επισκέπτες αξιζουμε μια καλύτερη εξυπηρέτηση !"
Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιόπης
Καταγγελία για το "ΑΝΩ ΧΩΡΑ" στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα Καταγγελία για το "ΑΝΩ ΧΩΡΑ" στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.