Ηγουμενίτσα: Προσυνεδριακός διάλογος για το επικείμενο συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Προσυνεδριακός διάλογος για το επικείμενο συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με απούσα την Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ (;;;!!!), πλην του Γραμματέα Ερρίκου Μητσιώνη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα, η 1η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ) του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Δημοκρατική Παραταξη με την παρουσία του μέλους της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Νίκου Μπίστη και των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βλατή και Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ταχτήκαμε με την πρόταση Παπανδρέου και όχι με την πολιτική του, ανέφερε στην ομιλία του ο Γραμματέας της ΝΕ Θεσπρωτίας Ερρίκος Μητσιώνης, τονίζοντας πως η κοινωνία θέλει αλλαγή πολιτικής και σημείωσε πως οι νέες πολιτικές και η διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ είναι το ζητούμενο του συνεδρίου.

Ο Νίκος Μπίστης ξεκαθάρισε πως το συνέδριο της ΔΗΠΑΡ είναι αποφασισμένο και σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι η κύρια δύναμη της ΔΗΠΑΡ αλλα όχι η μοναδική, φέρνοντας για παράδειγμα την ΕΛΙΑ των Ευρωεκλογών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στην γραμματεία της ΔΗΠΑΡ τα 2/3 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Ειδική αναφορά έκανε στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως η χώρα κινδυνεύει να χάσει όσα κερδισθήκαν αν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει όσα λέει, ωστόσο ο κόσμος τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνει τι συμβαίνει και αλλάζουν τα δεδομένα. Όποια νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ θελει, μπορει να ακολουθήσει σημείωσε ο Νίκος Μπίστης ο οποίος προανήγγειλε εξόρμηση όλων των στελεχών στην επαρχεία τις επόμενες ημέρες.

Η αγωνία για το μέλλον της χώρας και της παράταξης, ήταν η κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων όλων των στελεχών στον προσυνεδριακό διάλογο που ολοκληρώθηκε με κριτική και με την συγκρότηση της νομαρχιακής επιτροπής συνεδρίου.

Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί τι συνέβη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης το βράδυ της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.



Ηγουμενίτσα: Προσυνεδριακός διάλογος για το επικείμενο συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Προσυνεδριακός διάλογος για το επικείμενο συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.