Πρεζάκια αποκαλεί τους δημοσιογράφους της Θεσπρωτίας ο τέως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, γιατί δεν του "κάτσανε"

Πρεζάκια αποκαλεί τους δημοσιογράφους της Θεσπρωτίας ο τέως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, γιατί δεν του "κάτσανε"

 
Επιστολή στη νέα συνάδελφο εφημερίδα "Θεσπρωτικός Παλμός" απέστειλε ο Γιώργος Κάτσινος.
Σε αυτή παρουσιάζει τους δημοσιογράφους της Θεσπρωτίας ως ηρωινομανείς, απροσάρμοστους, μεθύστακες και αποτυχημένους, θυμούμενος τον διάσημο (;) Αμερικανό συγγραφέα H. Thompson.

Εμείς διαβάζοντας τον κ. Κάτσινο θυμηθήκαμε το παιδικό τραγουδάκι: "Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει, γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της. Σήκω επάνω τα μάτια κλείσε, τον ουρανό κοίτα και αποχαιρέτησε (την εξουσία και άρα τον σεβασμό των συμπολιτών σου που έχασες) "

Το μόνο καλό στην επιστολή του είναι πως και ο ίδιος, όπως το 99% των δημοτών της Ηγουμενίτσας, θέλει να ξεχάσει πως υπήρξε Δήμαρχος, αφού υπογράφει σαν απλός πολίτης.

Καληνύχτα "κύριε" Κάτσινε. Συνέχισε τον ύπνο σου.

Ολόκληρη η επιστολή:

Αγαπητέ Νίκο
Θέλω να σε συγχαρώ για την έκ­δοση της εφημερίδας και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου.

Η ενέργεια σου αυτή έρχεται σε μια εποχή όπου ο κόσμος κατα­κλύζεται από σωρεία ηλεκτρονι­κών μέσων ενημέρωσης πράγμα που κάνει πιο δύσκολη την επιβί­ωση της έντυπης δημοσιογραφίας.

Η μικρή χρονικά δημοσιογραφική σου παρουσία στον τόπο μας είναι  αρκετή να μας πείσει ότι κάτι σοβαρό, υπεύθυνο και αντικειμενικό φέρνεις. 
Ειδικά για τον Νομό μας και την περιοχή μας , αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουμε ανάγκη.

Και το λέω αυτό γιατί δυστυχώς κάποιοι, ελάχιστοι, αυτόκλητοι άμεμπτοι κριτές καθημερινά στον τόπο μας δικαιώνουν τα λόγια του Αμερικανού συγγραφέα  H. Thompson:
"Η δημοσιογραφία είναι ένα χαμερπές επάγγελμα και ένας εθισμός χειρότερος από την ηρωίνη, ένας παράξενος άθλιος κόσμος από απροσάρμοστους, μεθύστακες και αποτυχημένους"

Θέλω να πιστεύω ότι με την έκδο­ση της εφημερίδας σου θα συμ­βάλλεις στην διαμόρφωση κοινωνικής συνείδησης αφυπνίζοντας την κοινή γνώμη ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική-κομματική εξουσία και τα πάσης φύσεως οι­κονομικά συμφέροντα.

Εύχομαι να είναι «καλοτάξιδη» η εφημερίδα σου και να είσαι σίγου­ρος ότι όταν γράφεις την αλήθεια λίγοι θα σε συμπαθούν αλλά κανέ­νας δεν θα σε περιφρονεί.
 
ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΠΡΟΥ 10
Πρεζάκια αποκαλεί τους δημοσιογράφους της Θεσπρωτίας ο τέως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, γιατί δεν του "κάτσανε"  Πρεζάκια αποκαλεί τους δημοσιογράφους της Θεσπρωτίας ο τέως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, γιατί δεν του "κάτσανε" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.