Δέκα συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Δέκα συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Ένας (01) διακινητής και μία (01) παράνομη μετανάστρια συνελήφθησαν, βραδινές ώρες προχθες, στη πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από διενεργούμενο έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε μία (01) 31χρονη μετανάστρια, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από την χώρα.

Επίσης, τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες ώρες σήμερα, στον επιβατηγό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα της πρώτης περίπτωσης και τα πλαστά έγγραφα.

Τέλος τρεις (03) παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο που οδηγούσε 52χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε η ύπαρξη εντός του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από έπιπλα, τριών (03) αλλοδαπών στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
Δέκα συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δέκα συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.