Επαναλειτουργεί μετά τη φωτιά που το κατέστρεψε, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Φιλιατών

Επαναλειτουργεί μετά τη φωτιά που το κατέστρεψε, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Φιλιατών
 
 
Επαναλειτουργεί κανονικά από 2/3/2015 το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου έπειτα από την μικρής έκτασης φωτιά που κατέστρεψε το ακτινολογικό μηχάνημα στις 9/1/2015.

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα Phillips Optimus 65 διατέθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σε συνδυασμό με την αγορά νέου ψηφιοποιητή υπολογιστικής ακτινογραφίας πολλαπλής σάρωσης αναβαθμίζεται η λειτουργία του τμήματος.

Τα έξοδα εγκατάστασης καθώς και η αγορά του ψηφιοποιητή καλύφτηκαν από την δωρεά στη μνήμη του Φίλιππου Ντρίτσου .

Το νέο μηχάνημα τοποθετήθηκε στην νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα του Νοσοκομείου, και άμεσα αναμένεται η μεταφορά του αξονικού τομογράφου και του μαστογράφου (έως τέλη Μαρτίου 2015). Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί όλες οι προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις για την λειτουργία του Τμήματος.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στην Διοίκηση του ΠΓΝΙ όσο και στην Αρετή Ντρίτσου για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση τους .
Επαναλειτουργεί μετά τη φωτιά που το κατέστρεψε, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Φιλιατών Επαναλειτουργεί μετά τη φωτιά που το κατέστρεψε, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.