Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη (+ΦΩΤΟ)


Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη (+ΦΩΤΟ)
 


Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε σε χωράφι, 60 μέτρα από χωματόδρομο, στην περιοχή Κάτσικα και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή

Tη σορό του νεαρού βρήκε ένα ζευγάρι που σταμάτησε στην περιοχή νωρίς το πρωί της Κυριακής, λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό του. 

Το πτώμα βρέθηκε σε χωράφι, 60 μέτρα από χωματόδρομο, στην περιοχή Κάτσικα και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή. 

Δίπλα από τη σορό, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του. 



Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης. 

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει από την ιατροδικαστική έρευνα και επίσημα η ταυτότητα του νεκρού, καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι αλλοιωμένα.

Πηγές αναφέρουν ότι ο νεκρός φορά μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, στοιχείο που παραπέμπει στον εξαφανισμένο φοιτητή, καθώς αυτό το σήμα έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα φέρει τραύμα στον καρπό του. 

Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και είναι πιθανό το σενάριο ο νεαρός να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα:





Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη (+ΦΩΤΟ)  Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.