Σας πήραν χαμπάρι και οι γλάροι Συνεχίζει την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Σας πήραν χαμπάρι και οι γλάροι
Συνεχίζει την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Μόλις πριν από 10 ημέρες είχαμε αναδείξει, για πολλοστή φορά, το πρόβλημα με τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ σταθμό μεταφόρτωσης "ανακυκλώσιμων" στο παλιό εργοτάξιο της Εγνατίας, ανάμεσα από το Γραικοχώρι και την Αγία Μαρίνα.

Το θέμα έφτασε για ακόμα μία φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου η Δημοτική Αρχή, απέφυγε να απαντήσει για το εάν έχει αδειοδότηση ο συγκεκριμένος χώρος.

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ μας, αν και αυτό συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό, που έδειχνε τα σκουπίδια, κάθε είδους, λέγοντας πως στο σημείο πηγαίνουν μόνο σκουπίδια της ανακύκλωσης.

Φυσικά αυτό ήταν ψέμα και το γνωρίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί η τοποθέτηση της κας Γούλα, η οποία ανέφερε πως σε αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο εντόπισε οικιακά σκουπίδια και όχι μόνο ανακύκλωσης.

Το ότι στο σημείο υπάρχουν οικιακά σκουπίδια, αποδεικνύεται περίτρανα, πέρα από τη μυρωδιά, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα και οι οποίες έχουν τραβηχτεί εχτές Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές, πάνω και γύρω από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, γιατί τέτοια είναι, πετούν εκατοντάδες γλάροι σε αναζήτηση τροφής.

Και οι γλάροι δεν λένε ψέματα.

Για να βρίσκονται στο σημείο τόσοι πολλοί, σημαίνει πως βρίσκουν τροφή ανάμεσα στα σκουπίδια.

Και οι γλάροι δεν τρώνε ούτε γυαλί, ούτε πλαστικά, ούτε χαρτί.

Εντύπωση προκαλεί η σιωπή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας αλλά και των Εισαγγελικών Αρχών, που θα έπρεπε να "τραβήξουν το αυτί" σε αυτούς που συντηρούν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, 50 μόλις μέτρα από γεωτρήσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας, από τις οποίες πίνουν νερό τα παιδιά μας. 

Σας πήραν χαμπάρι και οι γλάροι Συνεχίζει την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος ο Δήμος Ηγουμενίτσας Σας πήραν χαμπάρι και οι γλάροι  Συνεχίζει την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.