Πληροφορίες πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας κρύβεται στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πληροφορίες πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας κρύβεται στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ)


Έρευνες στον νομό Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του 49χρονου δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα κλιμάκιο αστυνομικών με τη συμμετοχή στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η έρευνα αυτή μάλιστα συνδυάζεται και με την αναζήτηση περαιτέρω στοιχείων για τη δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού στο χωριό Κούβελας Φθιώτιδας πριν από δύο εβδομάδες.

Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα, όταν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες ότι εθεάθη άνθρωπος που έμοιαζε με τον υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενο. 



Συμπληρώνουν ωστόσο ότι «η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη ίσως ανάγκασε τον Παλαιοκώστα να εγκαταλείψει την περιοχή και πιθανότατα να βρίσκεται στη Θεσπρωτία».

Σημειώνεται ότι ο Β. Παλαιοκώστας, που κατηγορείται για ληστείες και απαγωγές, είναι άφαντος από το 2009, όταν απέδρασε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2006) με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. 
Πληροφορίες πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας κρύβεται στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Πληροφορίες πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας κρύβεται στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.