Επανάληψη του διαγωνισμού για τη προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Ηγουμενίτσας

Επανάληψη του διαγωνισμού για τη προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Ηγουμενίτσας
 
  
Ο διαγωνισμός με τίτλο : «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού Δήμου Ηγουμενίτσας» ο οποίος διενεργήθηκε στις 03/03/2015 υπήρξε άγονος και σύμφωνα με την αριθ. 78/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποφασίστηκε η επανάληψη του διαγωνισμού χωρίς τροποποίηση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών, στις 13 Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30΄ π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ηγουμενίτσα 46100) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Απαιτείται εγγύηση συμμετοχής ίση με το 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης (χωρίς το ΦΠΑ) της προμήθειας, ήτοι ποσού 735,00 €.

Οι δαπάνες δημοσίευσης του διαγωνισμού θα βαρύνουν τον προμηθευτή στον οποίο θα κατακυρωθεί οριστικά η δημοπρασία.

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Προμηθειών Δήμου Ηγουμενίτσας 2665 361 212, αρμόδια υπάλληλος κα. Κώτσια Ιφιγένεια.
Επανάληψη του διαγωνισμού για τη προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Ηγουμενίτσας  Επανάληψη του διαγωνισμού για τη προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.