Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Θεσπρωτίας: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος - Πώς θα βοηθήσουν οι γονείς»

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Θεσπρωτίας: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος - Πώς θα βοηθήσουν οι γονείς»


Το ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Θεσπρωτίας και το Γυμνάσιο Πέρδικας, διοργανώνουν, εκδήλωση-ημερίδα, με θέμα: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος - Πώς θα βοηθήσουν οι γονείς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 09:00΄ π. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πέρδικας.

Συμμετέχουν:

· Ομάδα μαθητών της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Πέρδικας, οι οποίοι θα παίξουν δύο θεατρικά δρώμενα, από το Βιβλίο του Νίκου Δεμερτζή: «Ο επαγγελματικός Προσανατολισμός στη Πράξη».

· Η ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας, κ. Πέτσιου Σπυριδούλα, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα: «Σχέσεις γονέων και εφήβων-Ο ρόλος των γονέων στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών τους».



Θα ακολουθήσει η προβολή βίντεο με τίτλο «Ο Φάρος», διάρκειας 7 λεπτών περίπου, το οποίο έχει κερδίσει 27 διεθνή βραβεία, με θέμα μία υπέροχη ιστορία για τον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου που από παιδί γίνεται γονιός, του σκηνοθέτη Po Chou Tsi, την οποία αφιέρωσε στους γονείς του και κατ' επέκταση σε όλους τους γονείς του κόσμου.

Την εκδήλωση συντονίζουν οι Υπεύθυνες του ΚΕΣΥΠ και του ΣΣΝ Θεσπρωτίας, κ. κ. Ζήση Σταυρούλα και Κοτσώνη Αλεξάνδρα.
Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Θεσπρωτίας: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος - Πώς θα βοηθήσουν οι γονείς» Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Θεσπρωτίας: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος - Πώς θα βοηθήσουν οι γονείς» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.