ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Μοναδικοί επισκέπτες οι βανδαλιστές (+ΦΩΤΟ)

ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Μοναδικοί επισκέπτες οι βανδαλιστές (+ΦΩΤΟ)



ΤΕΠ Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ στη Νέα Σελεύκεια του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ένα έργο χρόνια αποπερατωμένο αλλά παράλληλα παρατημένο.

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 6.430.000 ευρώ εντάχθηκε στο ΠΕΠ Ηπείρου το 2003, οι μελέτες και οι αδειοδοτήσεις ολοκληρώθηκαν μετά το 2004, η δημοπράτηση του έργου έγινε το δεύτερο εξάμηνο του 2006 και μετά από μία διαδικασία ενστάσεων, ο εργολάβος υπέγραψε τη σύμβαση και ξεκίνησε εργασίες το δεύτερο εξάμηνο του 2008.


Το ΤΕΠ Περιλαμβάνει εξεταστήρια, μονάδες βραχείας νοσηλείας, χειρουργεία. Το έργο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ολοκληρωθεί αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία. Και πως να τεθεί, αφού η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Τσαμπούκογλου Σπυρίδων μπορείτε να παρατηρήσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκετε αυτή τη στιγμή. Σπασμένα τζάμια, η υγρασία έχει καταστρέψει γυψοσανίδες και πατώματα, πυροσβεστικές φωλιές άδειες...


Όπως μας είπε ο κ. Σπύρος το κτήριο σήμερα χρησιμοποιείται και ως μαντρί για πρόβατα, ενώ έχουν παραβιαστεί σχεδόν όλες οι εξωτερικές θύρες. Μοναδικοί επισκέπτες δεν είναι νοσηλευόμενοι, άλλα βανδαλιστές και κακόβουλα άτομα που κλέβουν δημόσια περιουσία (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις-σίδερα).

Έχουν παραβιαστεί όλες οι υποδομές που διέπουν το κτήριο - ακτινολογικό-χειρουργείο-παιδιατρικό βραχείας νοσηλείας κτλ.

Το νοσηλευτήριο αυτό έχει τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης κλινικής σε μια πόλη (πρωτεύουσα το νομού Θεσπρωτίας) με ένα κέντρο υγείας σε παρακμή.

"Ειλικρινά θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φορείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό έργο. Περιφέρεια, Κράτος, πρώην βουλευτές και υπουργούς, Δημάρχους και πολλούς ακόμα."

Δείτε Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ

ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Μοναδικοί επισκέπτες οι βανδαλιστές (+ΦΩΤΟ) ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Μοναδικοί επισκέπτες οι βανδαλιστές (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.