ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



Το «κόλπο» είναι γνωστό στα Ελληνικά δεδομένα.
 
Άρα δεν είναι ανακάλυψη της νέας Κυβέρνησης.
 
Μόνο που η Κυβέρνηση αυτή, αυτοπροσδιορίζεται ως ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
 
Που σημαίνει, σύμφωνα πάντα με τα προεκλογικά της, τουλάχιστον, επιχειρήματα, πως θα επιβάλει στις σχέσεις της με τον λαό, τις καθαρές κουβέντες, χωρίς να κρύψει απ’ αυτόν, το παραμικρό.
 
Είναι αλήθεια πως η Κυβέρνηση αυτή είναι σε έναν σκληρό οικονομικό αποκλεισμό, όχι μόνο με ευθύνες των δανειστών «εταίρων» μας, αλλά και με πολλές δικές της.
 
Είναι υποχρεωμένη να αναζητεί πηγές αρμέγματος «αποθέματος», προκειμένου να συμπληρώνει, κάθε λίγο, το ποσό των δόσεων του χρέους προς τους τοκογλύφους αυτούς, τους ... υποτιθέμενους εταίρους, στην συνύπαρξη και την αλληλεγγύη.
 
Ένας τρόπος μείωσης των δαπανών, είναι ο περιορισμός των δημοσίων έργων, στα οποία το Κράτος συμβάλει με την γνωστή, μειωμένη, εθνική συμμετοχή.
 
Το εφάρμοσαν σχεδόν όλες οι μετά τον Μητσοτάκη, Κυβερνήσεις.
 
Παρά το γεγονός ότι με τα δημόσια έργα αναβαθμίζεται η Κρατική Παραγωγικότητα και αυξάνεται ο αριθμός των εργαζομένων.
 
Δυστυχώς, η Αριστερή (υποτίθεται!) νέα Ελληνική Κυβέρνηση, ακολουθεί, από τις πρώτες ημέρες του βίου της, το παράδειγμα των προηγούμενων.
 
Θύμα αυτής της απόφασης και ο δικός μας τόπος, με τις γνωστές απεντάξεις στον Δήμο Σουλίου.
 
Ατυχέστατα, λοιπόν, ο νέος μας Κυβερνητικός τοπικός βουλευτής, ανέλαβε την ευθύνη της κατά κάποιο τρόπο, επίρριψης των ευθυνών στην προηγούμενη Κυβέρνηση, δίκαια ή όχι, αυτό δεν αφορά πια, κανέναν.
 
Το σωστό ήταν να συνεργαστεί, τόσο με τη Δήμαρχο Σουλίου, όσο και τον τοπικό συνάδελφό του, στην αντιπολίτευση, προκειμένου να εξαιρεθούν, έστω, από την απένταξη τα συγκεκριμένα έργα.
ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.