Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική Συνάντηση με Λογιστές Θεσπρωτίας και θέμα τις αλλαγές στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο)

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική Συνάντηση με Λογιστές Θεσπρωτίας και θέμα τις αλλαγές στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο)


Ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοροτεχνών Λογιστών Θεσπρωτίας, ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου - Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, με θέμα τις αλλαγές στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και την Επιμελητηριακή Νομοθεσία.

Κατά την συνάντηση το Διοικητικό Προσωπικό του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας παρουσίασε στους Λογιστές του Νομού τα νέα δεδομένα που επήλθαν με την ψήφιση του Ν.4314/2014 και των Υ.Α. 78030 & 79752/2014. Παρουσίασε την διαδικασία εγγραφής και λειτουργίας του συστήματος ανάρτησης αιτημάτων λήψης πιστοποιητικών, αντιγράφων κλπ, αλλά και υποβολής στοιχείων που τροποποιούν την μερίδα των εταιρειών. Έγινε παρουσίαση του Οδηγού των Χρηστών της εφαρμογής, και υπόδειξη των σχετικών βίντεο λειτουργίας του.

Από το Επιμελητήριο κεντρικοί ομιλητές ήταν:

- Ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κος Πέτρος Ζουμπούλης

- Η υπάλληλος της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου κα Χριστίνα Γιώτη

Παρουσία της υπαλλήλου της Υπηρεσία ΓΕΜΗ κας Χαρίκλειας Μπιρμπίλη για την υποστήριξη της συνάντησης και της παρουσίασης. 


 
Με την ενέργεια αυτή το Επιμελητήριο δείχνει έμπρακτα την πρόθεση του για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των Μελών του μέσα από την ενημέρωση των Λογιστών του νομού, και σε αγαστή συνεργασία μαζί τους, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουν επέλθει και θα εφαρμοστούν από 01.03.2015, παρέχοντας χρήσιμες διευκρινίσεις σε ζητήματα που εύλογα θέτονται μετά τις τελευταίες αλλαγές στην Επιμελητηριακή Νομοθεσία.

Από την πλευρά τους, το Διοικητικό Προσωπικό του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ευχαριστεί τους Λογιστές Θεσπρωτίας που κατάφεραν να παραστούν στην συνάντηση ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου, αλλά και το σύνολο των Λογιστών Φοροτεχνών Θεσπρωτίας για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που έχουν αναπτύξει.
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική Συνάντηση με Λογιστές Θεσπρωτίας και θέμα τις αλλαγές στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική Συνάντηση με Λογιστές Θεσπρωτίας και θέμα τις αλλαγές στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.